Velta, Velda

Zemeņu-kokosriekstu dzirkstošais kokteilis Valentīndienai

Ja Valentīndienā vēlaties reibt ne tikai no mīlestības tuvuma, bet arī no kāda eleganta un gaumīga dzēriena, pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone kopā ar alkohola outletu “AlkOutlet Dzērieni un vīni” piedāvā dzirkstoša Mīlestības svētku kokteiļa recepti.

Sastāvdaļas
(2 glāzēm)

- 150 g svaigu vai saldētu zemeņu
- 150 g kokosriekstu piena
- sula no ¼ laima
- 1 ēdamk. medus
- atdzesēts pussauss dzirkstošais vīns (glāžu papildīšanai, daudzumu var variēt)
- ledus
- Timiāna zariņi rotāšanai

Pagatavošana

Sablenderē zemenes ar kokosriekstu pienu, laima sulu un medu līdz viendabīgai konsistencei. Lej glāzēs, pievieno ledus un  atlikušo glāzes daļu piepildi ar dzirkstošo vīnu.

Rotā ar timiāna zariņu un pasniedz.

Līdzīgie raksti