Gunta, Ginta, Gunda

Načo plate

Načo plate ar kraukšķīgiem načo, tako malto gaļu, halapenjo un krēmīgu sieru. Pasniedziet ar gvakamoli, skābo krējumu un salsu.

Porciju skaits – 4

Sastāvdaļas:

- 215 ml Santa Maria Zaļais halapenjo
- 1 paciņa Santa Maria Tako garšvielu maisījums
- 1 paka Santa Maria Načo kukurūzas čipsi, 185 g
- 400 g malta liellopa gaļa
- 1 ēdk. eļļa
- 100 ml ūdens

Pagatavošana:

1. Apcepiet malto gaļu. Pievienojiet garšvielu maisījumu un ūdeni. Samaisiet un cepiet uz lēnas uguns bez vāka 5-10 minūtes.

2. Ieberiet načo karstumizturīgā traukā un pievienojiet tako malto gaļu un zaļos halapenjo. Pārkaisiet ar rīvētu sieru un cepiet krāsnī 225 °C temperatūrā 5 minūtes vai, līdz siers izkusis.

3. Pasniedziet načo plati ar gvakamoli, skābo krējumu un salsu.

Līdzīgie raksti