Osvalds, Arvils

Mājās gatavots kokosriekstu saldējums ar zemenēm

Svelmainās vasaras dienās grūti iedomāties ko labāku par atvēsinošu saldējumu. Piedāvājam recepti gardam zemeņu un kokosriekstu desertam, ko pagatavot varēs ikviens.

Porciju skaits – 4

Sastāvdaļas:

- 600 g zemenes
- 50 ml šķidrs medus
- 0.25 buntīte melisa
- 1 gab. citrona sula un miziņa
- vafeļu glāzītes

Pagatavošana:

1. Ievietojiet kokosriekstu krēmveida pienu ledusskapī uz 30 minūtēm.

2. Sablendējiet visas sastāvdaļas, līdz iegūstat krēmīgu masu.

3. Ielieciet sablendēto masu saldētavā.

4. Saldējumu pasniedziet vafeļu glāzītēs vai bļodiņās!

Līdzīgie raksti