Gunta, Ginta, Gunda

Kristīne Prauliņa prezentē albumu „A Warmer October\". FOTO

24. oktobrī Kinfield notika talantīgās latviešu džeza dziedātājas Kristīnes Prauliņas EP albuma "A Warmer October" prezentācija.

Sirsnīgā un ārkārtīgi emocionālā atmosfērā 24. oktobra pievakarē kafejnīcā - restorānā Kinfield notika Kristīnes Prauliņas EP albuma “A Warmer October” slēgtās prezentācijas koncerts.

Jautājot par sajūtām pirms prezentācijas, Kristīne saka: "Man mūzika ir kaut kas dzīvs, kustības pilns un kustinošs, tā sapurina, tā apmīļo un tā atkal un atkal dod mūžības perspektīvu, mīlu būt tās tuvumā, tāpēc esmu pateicīga, ka šī jaunā mūzika man dod šādu iespēju pilnīgi jaunā līmenī, grimstu jaunos dziļumos. Uz vietas stāvēt nedrīkst, un es redzu šo EP kā jauna ceļa sākumu, ar grupu turpinām strādāt pie jaunu dziesmu izstrādes un tiekties uz albumu. Pavasarī plānojam izdot singlu latviešu valodā".

Albuma prezentācijā Kristīne uzstājās kopā ar savu pavadošo sastāvu - Tomu Mikālu pie klavierēm, Jāni Kalniņu pie ģitāras, Valteru Sprūdžu pie basa un Kasparu Kurdeko pie bungām. Albumā ir 4 dziesmas, visi dziesmu teksti un melodijas ir Kristīnes Prauliņas radīti, savukārt aranžijas sastāvs ir izstrādājis kopīgi.

Albuma skaņu režisors ir Toms Lisments, masters - Zino Mikorey. Albuma vāka foto – Helēna Spridzāne, dizains – Roberts Kārlis Prauliņš.

Mākslinieci albuma prezentācijā bija ieradušies sveikt daudzi kolēģi mūzikas jomā, Rihards Libietis, Gints Smukais, Evilena Protektore, Aleksandra Line, meitenes no Radio trio Madara Dzintara Pluša un Gabriela Zvaigznīte, kā arī daudzi citi.

Šobrīd albums jau pieejams lejuplādei lielākajās mūzikas straumēšanas platformās, kā Spotify, Deezer, Tidal u.c.

Sirsnīgs paldies par atbalstu prezentācijai vīna bāram Garāža un īpaši Rūdolfam Kausam, Kinfield un īpaši Kristīnei Rožkalnei, kā arī Mārtiņa Beķerejai.

Jaunākie raksti