Aldonis, Agija

Krāsaino ballīšu sērija noslēdzas zaļos toņos. FOTO

Šovasar Rīgas Panāzijas virtuves restorāns RestBar Mo (11. novembra krastmala, 9) savu pirmo jubileju svinēja ar neparastu ballīšu sēriju. Trīs mēnešu laikā restorānā risinājās “krāsaini” pasākumi: “RED CHALLENGE. Fearless Party”, “Black party” un “Chaos at the Museum: Bianco Party”, kurus kopā apmeklēja vairāk nekā 300 cilvēku. Pagājušajā ceturtdienā, 20.septemrī, restorānā notika sērijas noslēguma ballīte. Šajā reizē svētkiem tika izvēlēta zaļā krāsa, bet tēma – “Veselīgs dzīves veids VS hedonisms. Epic Battle. Who ir greener?” (Veselīga dzīves veida piekritēju un hedonistu episkā cīņa. Kurš ir zaļāks?)

Uz vienu vakaru RestBar Mo kļuva par īstu sporta arēnu. Rīgas restorāna terase pārvērtās par fanu zonu, kur uz lielā ekrāna viesi varēja vērot pēdējo gadu spilgtākos sporta notikumus. Pasākuma atmosfēru papildināja profesionālu karsējmeiteņu komanda, bet omu sanākušajiem uzlaboja muzikālais sets no Dj Ališera Jakupova un Rock Band ATLANTIDA uzstāšanās.

Tāpat notika arī sacensības – organizatori sarīkoja joku cīņu starp veselīga dzīves veida piekritējiem un hedonisma atbalstītājiem, kurā, protams, uzvarēja draudzība. Vīlušos nebija. Cienot dažādo pasākuma apmeklētāju gaumi, vakara veidotāji viena tradicionālā tematiskā kokteiļa vietā radīja divus: alkoholisko Vulgar Botanist un bezalkoholisko - Healthy Tonic.

Tāpat Latvijas zīmols TAGIL tradicionāli kopā ar radošo aģentūru PR LINIJA ballītei bija izveidojis limitētu T-kreklu sēriju.

Restorāns RestBar Mo Rīgā tika atvērts 2017.gadā un jau uzreiz iekaroja Āzijas modernās virtus cienītāju sirdis. RestBar MO filosofiju raksturo ne tikai dziļa reģiona klasisko kulinārijas tradīciju izpratne, bet arī radoša pieeja, pateicoties tai pat visizsmalcinātākie gardēži novērtēs izmeklētas daudzu ēdienu garšu nianses un to neparastos pasniegšanas veidus. Un, protams, jāpiemin plašo unikālo autorkokteiļu klāstu, kurus piedāvā RestBar MO profesionālo bārmeņu komanda. Atkarībā no sezonas ēdienkartē parādās jauns piedāvājums ar vietējām sastāvdaļām, kas ļauj vienmēr ievērot aktuālās tendences.

Var teikt bez pārspīlējumiem - RestBar MO kairina iztēli. Te laiks apstājas, piedāvājot iegremdēties nomierinošā austrumu atmosfērā un aplūkot brīnišķīgo. No pirmdienas līdz piektdienai restorāns darbojas “ģimenes režīmā”, bet brīvdienās pārvēršas par izsmalcinātu baudījumu vietu pieaugušajiem klubu dzīves cienītājiem.

Jaunākie raksti