Gunta, Ginta, Gunda

Jolantas Gulbes koncerts \"Walking on the bright side\"

16.martā plkst. 21:00 teātrī - klubā HAMLETS koncertēs Jolanta Gulbe un Riga Groove Electro. Projektā "Walking on the bright side" dzirdēsiet brazīliešu un afrikāņu mūzikas tēmas prezentētas jazz funk un funk aranžējumos, kas savijušies kopā ar slavenajiem bosa - nova hītiem, kurus radījis pasaulē pazīstamais šī virziena pārstāvis Antonio Carlos Jobim.

 Tiks spēlētas arī RGE oriģinālkompozīcijas. Šī mūzika iepriecinās klausītājus kuriem ir tuvs džezs, fanks un pasaules mūzika (world - music), bet tiem, kuri par šiem stiliem neko nezin, lieliska iespēja tos dzirdēt - varbūt iepatīkas!

Jolanta Gulbe ir viena no profesionālākajām un eksotiskākajām latviešu dziedātājām ar spēcīgu, tembrāli bagātu balsi. Apguvusi gan akadēmisko dziedāšanu, gan soul un latin jazz dziedāšanas manieri, viņa ir viena no retajām bossa nova stila mūzikas izpildītājām Baltijā. Tieši bossa nova ir viens no Jolantas iemīļotākajiem mūzikas stiliem, kurš ļāvis muzicēt kopā gan ar puertorikāņu izcelsmes ģitāristu Neff Irizarry un somu trompetistu Jukka Eskola, gan brazīliešu ģitāristu Braz Luiz Lima, igauņu saksofonistu Villu Veski un citiem māksliniekiem. Jolanta Gulbe sadarbojusies ar vadošajiem Latvijas populārās mūzikas izpildītājiem un autoriem. Deviņdesmitajos gados kopā ar Laimu Vaikuli koncertējusi lielākajās ASV, Izraēlas, Krievijas pilsētās. Sadarbībā ar saksofonistu Denisu Paškeviču un Riga Groove Electro, koncertprojekta Balticness ietvaros koncertējusi prestižos džeza klubos valstīs ap Baltijas jūru: Igaunijā, Somijā, Krievijā, Zviedrijā, Vācijā, Norvēģijā, Dānijā, Lietuvā, Islandē u.c. Paralēli aktīvai darbībai ierakstu studijās un koncertos,  intensīvi piedalās TV šovos, labdarības akcijās.

Biļetes nopērkamas Biļešu Servisa kasēs vai internetā www.bilesuserviss.lv
Biļešu cena – Ls 5,00
Studentiem, pensionāriem Ls 3,00

Info:
www.jolantagulbe.com

Jaunākie raksti