Laura, Jadviga

\"Green Petroleum\" klubā \"Pulkvedim Neviens Neraksta\"

28.novembrī plkst. 22:00, Rīgas klubā „Pulkvedim Neviens Neraksta” muzikālais vakars ar grupu "Green Petroleum Funk". Notikumu gaitā piedalīsies arī Mixmeistars AG, un rīmju speciālisti Skutelis un Ansis no apvienības „PKI”. Bacardi Lounge kluba apakšstāvā pie platēm DJ Mario (Disco & House Grooves).

"Green Petroleum Funk", kas pēc zināma radošā pārtraukuma pirms neilga laika svinēja ‘atkalkopāsanākšanas’ svētkus, varētu dēvēt par latviešu ‘jaunāko laiku’ grūva mūzikas klasiku.

“Green Petroleum Funk” kolektīva rašanās ir datējama ar 1998. gadu. Tās krusttēvs un idejas, nosaukuma autors ir DJ un producents Mārtiņs Ķibers. Apvienības sastāvā spēlē profesionāļi, kas sevi jau pieteikuši daudzos un dažādos zināmos sastāvos. Saksofonists Gints Pabērzs, pazīstams kopš “Time After Time” laikiem, trompetists Uldis Ziediņš, dzirdams arī rock n’roll sastāvā “Keksi” u.c., taustiņnieks Romāns Vendiņš ("Keksi"), ģitārists Andrejs Jevsjukovs ("Jam Orchestra" u.c.), basists Norberts Skraucis ("Riga Groove Quartet" u.c.) un bundzinieks Mārtiņš Linde ("SweetWaterz", "Time After Time" u.c.). “Green Petroleum Funk” spēlē gan pašu radītus skaņdarbus, gan funk mūzikas grandu – James Brown, Wild Chery, George Duke u.c.- radītus šedervus.

Jaunākie raksti