Inese, Inesis, Ēriks

Vecpiebalgas novada svētki 2010

24.jūlijā norisināsies tradicionālie Vecpiebalgas pagasta svētki, kas šogad kļuvuši par Vecpiebalgas novada svētkiem, un to kulminācija būs pirms diviem gadiem aizsāktā tradīcija - "Mazās Kalniņa dienas" jeb grupas "Autobuss debesīs" koncerts.

Svētki sāksies plkst.9:00 ar tirgošanos tirgus laukumā. Plkst.11:00 baznīcā tiks iesvētīs jaunais novada karogs, bet dīķmalā pie strūklakas notiks nu jau piektais vērpjamo ratiņu simpozijs, ko rīko tekstilmāksliniece Dzintra Vilks, laipni aicinot pievienoties ikvienu, kuram ir vērpjamais ratiņš. Svētku laikā darbosies dažādas radošās darbnīcas, kā arī uzstāsies amatiermākslas kolektīvi.

Plkst.19:00 Vecpiebalgas muižas parkā Inešos - vēsturisko Imantdienu vietā - sāksies "Mazās Kalniņa dienas". Pirmajā koncerta daļā kopā ar Vītolu ģimeni un dziedātāju Paulu Dukuri tiks atskaņotas dziesmas no Austras Pumpures repertuāra, savukārt otrajā daļā skanēs dziesmas no grupas "AD" repertuāra.

"Vecpiebalgas novada svētki 2010" programma:


10:00 tirgus laukumā SVĒTKU TIRGUS (piedalās novada dāmu deju grupas un vokālais ansamblis „Lūna”, netradicionālās modes šovs)

11:00 Vecpiebalgas ev.lut. baznīcā DIEVKALPOJUMS (novada karoga iesvētīšana, piedalās koris „Pie Gaujas”, pēc dievkalpojuma  gājiens uz novada pašvaldību)

12:30 pie pašvaldības SVĒTKU ATKLĀŠANA (piedalās  „Muižas koris”, vērpjamo ratiņu simpozijs, amatiermākslas kolektīvu uzstāšanās)

19:00  Vecpiebalgas muižas parka estrādē Inešos MAZĀS KALNIŅA DIENAS
Koncertā: grupa „Autobuss Debesīs”, Paula Dukure, Vītolu ģimene.
Zaļumballē spēlēs grupa „Vēja radītie”.
Ieejas maksa uz pasākumu Ls 3.00
Tālr.uzziņām: 26493591

Vairāk informācijas: www.vecpiebalga.lv

Jaunākie raksti