Mirta, Ziedīte

“Cenplēsis 2010”: nebijis iepirkšanās pasākums Latvijā

Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 2010. gada sezonā prezentē jaunu, vēl nebijušu un Eiropā unikālu projektu – preču izpārdošanu “Cenplēsis 2010”. Atlaižu lielveikals “Cenplēsis 2010” notiks no 4. līdz 14. jūnijam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā. Vienpadsmit dienas Ķīpsalā valdīs iepirkšanās atmosfēra, un tiks pirktas un pārdotas dažādas preces un pakalpojumi par ievērojami zemākām cenām nekā citviet.

“Cenplēsis 2010” būs nebijis iepirkšanās pasākums, kurā apmeklētāji varēs ļauties izdevīgam iepirkšanās trakumam un iegūt kvalitatīvas preces par labu cenu – par to būs parūpējušies ražotāji un tirgotāji, kas piedāvās akcijas cenas, īpašos piedāvājumus un atlaides. Mūsdienu patēriņa varonis Cenplēsis, kas saplēš trekno gadu cenas, iesaka - pietaupi naudu jūnijam!

Atlaižu lielveikalā būs preces mājai, mēbeles un interjera preces, lielā un mazā sadzīves tehnika, grāmatas, apģērbi, apavi un aksesuāri, bižutērija, optika, kosmētika u.c.  

Trekno gadu cenas “Cenplēsī 2010” plēsīs grāmatu tirgotāji un izdevēji – “Zvaigzne ABC”, apgāds “Kontinents”, “Madris”, “Latvijas Grāmata”.

Sadzīves tehniku tirgos “PTA” (dažādus sadzīves tehnikas zīmolus) un “Bigben.lv”, kas pārdos nocenotu sadzīves tehniku no “Whirlpool”, “De Dietrich”, “Fagor”, “Hotpoint” un “Ecozone”.

“Pop Shop” piedāvās apģērbus un aksesuārus no tādiem zīmoliem kā “Gas”, “Skunkfunk”, “Fracomina”, “Nümph”, “Silvian Heach”, “French Connection”, “Vila”, “No Excess”, “Blend”, “Tom Tailor”, “Object”. Latvijas apakšveļas ražotājs “Juria” piedāvās kvalitatīvu sieviešu apakšveļu. Apģērbus tirgos arī “Van den Berg”, “Ādas dizains”, “A.D. Fashion”, “Miss Cherry” u.c.
Vadošais Latvijas GPS iekārtu tirgotājs “GPScentrs.lv” sadarbībā ar paleto.lv par zemām cenām piedāvās GPS navigācijas ierīces un produktus no “TomTom” (Nīderlande), “Garmin” (ASV), “Becker” (Vācija), “Good” (Latvija), “Xenon” un “LED” (Ķīna) u.c.
SIA “Viss visapkārt tīrs” piedāvās preces ekoloģiskai un saudzīgai mājas tīrīšanai, trauku un veļas mazgāšanai no “ECOVER, “L'Arbre Vert”, “BoWeevil” un “Silver Care”.

SIA “BeautySalon” pircējiem ļaus veldzēties skaistuma pasaulē un iegādāties zīmolu “Elixea” (Kanāda), “Jardins de Lune” (Francija) un “Purederm” (Koreja) jaunāko produkciju, veidotu no dabā sastopamo komponentu bāzes.

Citi “Cenplēsis 2010” dalībnieki:
“Koroso”, “Sodastream”, “Baltic Europart”, “Dona”, “Celmi”, “DT Mobile”, “Jāņa Ziepes”, “Arokade”, “Taurina”, “SPA de Lux”, “Barss-AM”, “VVT”, “Vigo”, “Dekbanuss”, “Metroks”, “Norwex”, “Arčers Auto”, “GSM Apsardze”, “Baltijas durvis”, “Laura R”, “Arto – 1”, “Vitolds Vīze”, “Krausens Baltija”, “Baltijas Dolomīts”, “Vision Baltic”, “Konvents Rīga”, “Arčers auto”, “AXA”, “Azalija”, “Dekbanus”, “Shanzu African Art And Crafts” u.c.

Ķīpsalā būs arī atrakciju un atpūtas zona, kur bērniem izdauzīties, kamēr vecāki ļausies iepirkšanās trakumam. Šajās dienās pie Ķīpsalas halles darbosies arī zemnieku tirdziņš, kurā apmeklētāji varēs degustēt un iegādāties pašmāju gardos ražojumus un iegūt īpašumā amatnieku izstrādājumus. Organizatori aicina vēl pieteikties tos, kas vēlas tirgoties tirdziņā, rakstot uz e-pastu: [email protected]!

Cenplēsis internetā: http://www.cenplesis.lv 

Jaunākie raksti