Gunta, Ginta, Gunda

Vēl trīs dienas līdz pirmajam bērnu ratiņu konkursam “Ratu festivāls”

Vēl atlikušas trīs dienas līdz pirmajam bērnu ratiņu konkursam “Ratu festivāls”, kas notiks 8. maijā izstādē “Bērnu pasaule 2010” Ķīpsalā un kurā ikviens ir aicināts piedalīties ar radošu, drosmīgu un fantāzijas pilnu pieeju izdekorējot bērnu ratus un pretendēt uz vērtīgām un interesantām balvām, kas noderēs visai ģimenei. Konkursam vēl var pieteikties!

“Mēs aicinām ikvienu palūkoties uz bērnu ratiņiem netradicionāli un, liekot lietā radošo izdomu, bagātīgu humora devu un dažādas rokdarbu prasmes, ģimenēm kopā ar draugiem pārvērst mazuļu braucamrīkus līdz nepazīšanai. Nedaudz darba un fantāzijas – un ratiņi var pārtapt par lāci, ziedu pļavu, sporta mašīnu vai pat kuģi. Tā ir brīnišķīga iespēja sagādāt jaukus prieka brīžus sev un citiem,” uzsver izstādes “Bērnu pasaule 2010” projekta vadītāja Aiva Borska.

Pirmās vietas ieguvējs saņems dāvanu karti ģimenes ceļojumam uz Stokholmu, ko dāvina “Tallink” sadarbībā ar portālu calis.lv. Otrās vietas ieguvējs saņems balvā virtuves konvekcijas krāsni, kas būs noderīga kulināru brīnumu pagatavošanai. Savukārt trešās vietas ieguvēji varēs piedalīties kopīgā ģimenes foto sesijā studijā “Berga foto” (dāvana sarūpēta sadarbībā ar www.bernistaba.lv). Mācību un izklaides centrs “Mazuļu akadēmija” savām simpātijām dāvinās trīs abonementus uz “Estētikas skoliņu” un trīs abonementus uz “Bēbīšu skoliņu”.

Bērnu ratiņi tiks vērtēti pēc to oriģinalitātes, izdomas, asprātības, atbilstības moto un nosaukumam, pēc tehniskās sarežģītības un individualitātes. Pieteikšanās notiek portālā www.calis.lv, kur nepieciešams aizpildīt pieteikuma anketu, pievienot arī aprakstu par ratiņiem un to moto. Izdekorēto un pārveidoto ratu autori satiksies sestdien, 8. maijā, plkst. 13.00 izstādē “Bērnu pasaule 2010”, kur notiks ratiņu parāde un vērtēšana, uzvarētāju noteikšana un apbalvošana.

Konkursu “Ratu festivāls” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar mācību un izklaides centru “Mazuļu akadēmija”, kā arī portāliem calis.lv un bernistaba.lv. 

Jaunākie raksti