Aldonis, Agija

Mātes diena ar sievišķīgiem pārsteigumiem

9.maijā, Mātes dienā, no plkst.12:00 līdz plkst.16:00 t/c Elkor Plaza, Brīvības gatvē 201, ar Sony atbalstu būs izveidota īpaša ziedu foto studija un ikvienai māmiņai būs iespēja bez maksas uzklāt profesionālu make-up, kā arī veikt foto sesiju kopā ar savu ģimeni.

"Māmiņām ikdienā ir jārūpējas par ģimeni un bērniem, kā rezultātā bieži laika pašām sev nemaz neatliek. Vēlamies, lai Mātes dienā ikvienai māmiņai veikalā Elkor Plaza būtu iespēja justies īpaši un skaisti, kā arī šo mirkli varētu iemūžināt. Tādēļ ar Sony atbalstu t/c Elkor Plaza 9.maijā tiks izveidota īpaša ziedu foto studija, kurā laikā no 12:00 līdz 16:00 ikviena māmiņa kopā ar ģimeni varēs nofotografēties pie profesionāla fotogrāfa, pirms tam izmantojot Bourjois, Maluwielz un Mavala profesionāļu palīdzību, lai izskatītos skaistāk. Fotogrāfijas varēs turpat izprintēt uz  Sony nodrošinātā printera vai arī, sākot ar 11.maiju, bez maksas lejuplādēt www.elkor.lv," stāsta Elkor mārketinga direktore Inta Grase.

Paralēli ziedu foto studijai t/c Elkor Plaza Mātes dienā paredzēti dažādi patīkami pārsteigumi, svētku atlaides un bērnu zīmējumu konkursa "Sapņu dāvana māmiņai" izstādes atklāšana. Zīmējumu konkurss tika izsludināts mēnesi pirms Mātes dienas visā Latvijā un izstādē no 1500 iesūtītajiem ir iekļauti 40 darbi.

"Zīmējumu konkursa mērķis bija izpētīt, kā bērni izprot pieaugušo dzīvi un vērtības, kas būtu tās lietas, kas iepriecinātu viņu mammas. Elkor kopā ar bērnu psihologu un Valsts izglītības satura pārstāvjiem izvērtēja visus bērnu iesūtītos zīmējumus un  izvēlējās interesantākos, kā arī sociāli nozīmīgākos  darbus, kurus iekļaut izstādē. Visu izstādes dalībnieku māmiņām paredzētas pārsteiguma balvas. Pateicoties konkursa atbalstītajiem Philips, LG un Reebok,  piecas no sapņu dāvanām tiks īstenotas dzīvē Mātes dienā t/c Elkor Plaza," skaidro Inta Grase. 

Jaunākie raksti