Visvaldis, Nameda, Ritvaldis

Noskaidroti \"Mis un Misters Latvija 2009\" uzvarētāji

Šogad konkursā "Mis un Misters Latvija 2009" 12 dalībnieku konkurencē uzvarējuši Ludmila Voroncova (19) un Jānis Verners (21). Šajā gadā konkurss bija īpašs ar to, ka pēc ilgiem laikiem "Mis un Misters Latvija" uzvarētāji tika noteikti Latvijā, un konkurss notika trīs kārtās ar trīs dažādām žūrijām.

Par konkursa liecinieks varēja būt ikviens, kurš vēlējās redzēt krāšņo ceremoniju, kā arī sacensību par skaistuma karalienes kroni un cīņu par “Misters Latvija” titulu.

Pirmie konkursā tika noskaidroti titula "Mis un Misters Foto 2009" ieguvēji, par kuriem kļuva Jekaterina Jerofejeva un Artūrs Daņiļevičs, savukārt pēc tam tika noskaidroti "Vice Mis un Vice Misters Latvija 2009" ieguvēji, par kuriem kļuva Evija Umbraško un Romāns Voitaņecs.

Šogad visām sešām "Mis Latvija 2009" konkursa dalībniecēm būs iespēja piedalīties dažādos skaistumkonkursos, kas visa gada garumā notis dažādās pasaules valstīs, bet "Mis Latvija 2009" uzvarētāja novembrī pārstāvēs Latviju "Mis Pasaule" konkursā.

Savukārt "Misters Latvija 2009" titula ieguvējam būs jāgaida četri gadi, lai varētu piedalīties pasaules konkursā, jo vīriešiem šis konkurss, līdzīgi kā Olimpiskās spēles, notiek reizi četros gados.

Konkursa "Mis un Misters Latvija 2009" notika Ķīpsalā izstādes "Fiesta Expo 2010" laikā.

Par skaistajiem tērpiem konkursantiem rūpējās veikals Vintage, peldkostīmu kompānija Speedo, apakšveļas firma New Rosme, kažoku salons Onyx, džinsu apģērbi no Cosmos u.c. Konkursantu fizisko sporta formu uzturēt nodrošināja sporta klubs Vētra, savukārt frizūras tapa sadarbībā ar Schwarzkopf Professional frizieru studijā Create in Riga un Agritas Skaistuma Studijā. Konkursa mirkļus iemūžināja fotostudija Osy.lv un Interneta Pasaule.

Jaunākie raksti