Līksma, Bārbala

21.martā atraktīvs pasākums ģimenēm \"Piebursim pavasari!\"

Svētdien, 21.martā no plkst.12.00 līdz 15.00 veikalā Elkor Plaza, Brīvības gatvē 201, notiks atraktīvs pasākums ģimenēm "Piebursim pavasari!".

20.martā iestāsies astronomiskais pavasaris, bet laika apstākļi Latvijā par to vēl neliecina, tādēļ 21.martā Elkor kopā ar Starptautiskās burvju biedrības pārstāvjiem un Harija Potera draugiem aicina uz atraktīvu pasākumu ģimenēm "Piebursim pavasari!", kurā ar dažādu triku palīdzību tuvinās pavasara atnākšanu un iemācīs bērniem īstu burvju arodu, izdodot pat Burvja pases.

Ikvienam no bērniem būs jāapgūst pavasara pieburšanas māksla lielajā Burvestību stafetē, veicot 7 maģiskos rituālus - rezultātā katrs dalībnieks saņems Burvja pasi. Pirmie 100 stafetes dalībnieki dāvanā saņems arī burvju nūjiņu.

Lielo burvestību stafeti vadīs Starptautiskās burvju biedrības burve – Miranda. Šajā stafetē bērni tiks aicināti aizbiedēt mākoņus un ziemu, uzcelt jaunu mājvietu saulei, ziņot par pavasara iestāšanos un ar burvju vārdiem pielabināt gadalaiku feju.

Pasākums notiks no plkst. 12.00-15.00 un aicināti ir dažāda vecuma bērni. Kamēr lielākie bērni apgūs burvju trikus, piedalīsies lielajā Burvestību stafetē un izmēģinās sacensties burvju dejās uz bultiņdeju paklājiem, mazās meitenes varēs spēlēties kopā ar fejām princešu stūrītī un zīmēt pavasara ziedus, bet mazie puikas izklaidēsies īpašajā autovadītāju zonā.

Paralēli lielajai burvestību stafetei burvju mākslinieki rādīs dažādus trikus, visi bērni varēs fotografēties īstos burvju tērpos, bet māmiņām būs iespēja uzzināt maģiskos pareģojumus pie īstas Taro kāršu licējas un iegādāties īpašu literatūru par maģijas rituāliem.

Jaunākie raksti