Gunta, Ginta, Gunda

9.aprīlī Ķīpsalā notiks “Mis un Misters Latvija 2009” fināls

9. aprīlī, Ķīpsalā notiks konkursa “Mis un Misters Latvija 2009” fināls. Šogad pēc ilgāka pārtraukuma fināls notiks Latvijā, un konkursa liecinieks varēs būt ikviens, kurš vēlas redzēt sacensību par skaistuma karalienes kroni, cīņu par “Misters Latvija” titulu, stingrās žūrijas darbu un krāšņo ceremoniju. Konkursa fināla sākums plkst. 16.00 Ķīpsalā.

Aģentūras “Mis Latvija” direktore Inta Fogele konkursu “Mis un Misters Latvija” organizē jau 21. reizi. "Šogad ikviens varēs vērot konkursa norisi klātienē. Ķīpsalā varēs apskatīt, aptaustīt, iedot buču un visādi citādi atbalstīt šī gada konkursantus. Tāda iespēja skaistumkonkursos sen nav bijusi,” stāsta konkursa rīkotāja.

Inta Fogele apliecina, ka visi šī gada konkursa dalībnieki ir apveltīti ar dabisko skaistumu un neviens no viņiem savu skaistumu nav veidojis mākslīgi –“Mis un Misters Latvija” uzvara jānopelna godīgā ceļā.

“Mis un Misters Latvija” dalībnieki: Baiba Frēliha, Jekaterina Jerofejeva, Evija Umbraško, Ludmila Voroncova, Renāte Gavecka, Annija Alvatere, Romāns Voitaņecs, Ingemārs Ivanovs, Eduards Stucers, Artūrs Daņiļevičs, Aigars Ondzulis, Jānis Verners.

Iepriekšējā konkursā “Mis un Miisters Latvija 2008” uzvarēja divdesmitgadīgā Ieva Lase un divdesmit četrus gadus jaunais Armands Bērziņš.

Par skaistajiem tērpiem konkursantiem rūpēsies veikals Vintage (Dana Dombrovska Vice Mis Valmiera), peldkostīmu kompānija Speedo, apakšveļas firma New Rosme, kažoku salons Onyx, džinsu apģērbi no Cosmos u.c. Konkursantu fizisko sporta formu uzturēt nodrošina sporta klubs Vētra, savukārt frizūras top sadarbībā ar Schwarzkopf Professional frizieru studijā Create in Riga un Agritas Skaistuma Studijā. Konkursa mirkļus iemūžina fotostudija Osy.lv un Interneta Pasaule.

Vairāk info: www.mis.lv

Jaunākie raksti