Alīna, Sandris, Rūsiņš

Pirmoreiz notiks izstāde “Fiesta Expo 2010”

No 9. līdz 11. aprīlim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā pirmoreiz notiks izstāde “Fiesta Expo 2010”, kas iepazīstinās ar idejām, iespējam un risinājumiem visdažādākajām svinībām – kāzām, izlaidumiem, svētkiem un ballītēm -, un ļaus ikvienam sajust īstu svētku atmosfēru.

Projekts “Fiesta Expo” ir unikāls, jo pirmoreiz Latvijā pasākumu rīkošanas industrija vienkopus varēs prezentēt savu plašo, radošo un daudzveidīgo piedāvājumu īpašā nozares izstādē.

Izstādes “Fiesta Expo 2010” ekspozīciju veidos viss nepieciešamais svētkiem – tērpi, aksesuāri, ziedi, netradicionālas un tematiskas dāvanas, dekori, šovi, svētku auto un citas preces un pakalpojumi. Izstādē piedalīsies radoši, izdomas bagāti gan pieredzējuši, gan pavisam jauni un ambiciozi uzņēmēji, mākslinieki un mūziķi, kas prot un vēlas radīt īstus svētkus. No A līdz Z – mēs sāksim ar pasākuma ideju un noslēgsim ar krāšņu finālu, vai tas būtu neaizmirstams salūts vai romantiska mūzika sveču gaismā.

Kas būtu īsti svētki bez aktivitātēm un notikumu virpuļa? Līdzās plašajai izstādes ekspozīcijai “Fiesta Expo 2010” būs daudzveidīgu pasākumu programma uz trim skatuvēm. Modes skates, tērpu un aksesuāru demonstrējumi, burvju triki un maģijas pārpilni šovi, rokmūzikas un popmūzikas grupu uzstāšanās uz party bus jumta un skatuvēm, ugunīgas dejas, Latvijas atraktīvākie dīdžeji un pat šokolādes strūklakas pārsteigumi – tas ir tikai neliels ieskats pasākumu programmā. Viena no projekta dienām īpaši būs veltīta kāzu tematikai - šajā dienā notiks kāzu tērpu modes skates, kāzu tortes degustācijas, kāzu vadītāju uzstāšanās un dažādi priekšnesumi.

Uzbur savus svētkus ar “Fiesta Expo”!

Izstādi rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Vairāk par izstādi: www.bt1.lv/fiesta

Jaunākie raksti