Mirta, Ziedīte

27. martā Artelī koncertiestudējums \"Cabaret Piccolo\"

27. martā plkst. 20:00 "Artelī – gandrīz teātrī" tiks izrādīts koncertiestudējums "Cabaret Piccolo", kur dīvas lomā iejutīsies šarmantā dziedātāja Aija Vīloņa.

Jaunais projekts sevī ietver gan dzīvo mūziku, gan spilgtu vokālu, asprātīgu horeogrāfiju un telpisko darbību. Konferansjē lomā iejutīsies Jānis Skutelis, aicinot skatītājus nedaudz pasmaidīt un apskatīt cilvēku klasificētos grēkus šķērsgriezumā. "Cabaret Piccolo" būs gan par cilvēcisku vājumu, gan par intīmu pārdzīvojumu, par īstiem smiekliem un asarām.

Kā jau ierasts, "Cabaret" dīvas Žustin lomā iejutīsies šarmantā dziedātāja Aija Vītoliņa. Un "Arteļa" īpašais pārsteigums būs divu jaunu, talantigu solistu parādīšanās. Protams, neizpaliks arī aktieri, daudz jautrības un pa kādai provokācijai.

Režisors Viktors Runtulis par jauno koncertiestudējumu saka: "Šogad mēs atgriežamies pie "Cabaret" pirmsākumiem, pie mazākām skatuviskām formām, bet plašākām izjūtu gammām. Nepamanīts nepaliks nekas - pat sviedru lāsīte, kas notecēs tepat visu acu priekšā, un katrs to varēs pamanīt ar neapbruņotu aci."

Režisors – Viktors Runtulis
Scenārijs – Sanita Runtule un Jānis Skutelis
Horeogrāfija – Guntis Spridzāns un Elīna Breice
Cabaret orķestris – Mārcis Auziņš (ģitāra), Edvīns Ozols (bass), Māris Jēkabsons (pūšamie), Kristaps Vanadziņš (taustiņi), Ivars Arutjunjans (bungas)

"Cabaret Piccolo" norises vieta - "Artelis. Gandrīz teātris" Blaumaņa ielā 32, Rīgā.

Biļešu cenas ar uzkodām un dzirkstošo vīnu - no Ls 18 līdz Ls 25 ("Biļešu paradīzes" kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv).

Informācija – www.artelis.lv

Jaunākie raksti