Mirta, Ziedīte

Grebenščikovs saņem „Goda viesa sertifikātu”

Šonedēļ, 1.decembrī Lielajā Ģildē ar plašu un emocionālu programmu savā radošajā vakarā uzstājās Boriss Grebenščikovs. Tā tiešām bija izdevusies tikšanās ar iemīļotu mākslinieku. Kopā ar BG uzstājās arī īru mūziķis Brians Finnegans.

Boriss Avramecs, Dr. art., etnomuzikologs, Rīgas pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas profesors: „Borisa Grebenščikova solokoncerts Rīgā bija daudz vairāk nekā īpaša bauda viņa faniem. Koncerts kļuva par paraugu tam, ko nozīme mākslinieka augstākais profesionālisms. Lieliskā ģitāras spēle, perfektā dikcija un bagāti niansētā dziedāšanas maniere, emocionāli piesātināts priekšnesums un spēcīgais „draivs”, izteiktā humora izjūta un ārkārtīgi pozitīva gaisotne, kura valdīja visu vakaru. Ja vēl atcerēties, ka visu tik daudzveidīgo atskaņoto dziesmu („oficiālajā ”programma – 24 dziesmas, un vēl 4 – uz „piedevām”) autors ir tas pats Boriss Grebenščikovs, var iedomāties, ar kāda mēroga mūzikas parādību mums izdevās satikties”.

Šajā viesošanās reizē Borisa Grebenščikova atpūtas brīžiem koncerta rīkotāji bija izvēlējušies vienu no skaistākajām boutique viesnīcām - nesen atvērto Dome Hotel & SPA. Atzīmējot šo ievērojamo notikumu, viesnīcas īpašnieks Gundars Ozols pasniedza Borisam Grebenščikovam Dome Hotel & SPA „Goda viesa sertifikātu”. Sertifikāts no vienas puses ir gan apliecinājums izcilā mūziķa talantam, gan arī dod tiesības Borisam Grebenščikovam, turpmāk, katru reizi viesojoties Rīgā, dzīvot Dome Hotel & SPA bez maksas.

„Tas patiesi ir liels gods, ka viesojoties Latvijā, Boriss Grebenščikovs bija izvēlējies tieši mūsu viesnīcu,” sacīja Gundars Ozols. Viņš atklāja, ka, uzturoties Dome Hotel & SPA izcilais Krievijas mūziķis baudīja atpūtu vienā no skaistākajiem un lielākajiem viesnīcas numuriem. Šajā greznajā apartamentā ir plaša guļamistaba, atpūtas telpa un divas dizaina vannas istabas. „Mēs esam pārliecināti, ka izsmalcinātais interjers, kur vēsturiskās vērtības apvienojumā ar modernām tehnoloģijām, mūziķim sniedza miera un mājīguma sajūtu,” teica viesnīcas saimnieks.

Viesnīcā Dome Hotel & SPA nepiespiestā un sirsnīgā atmosfērā notika arī BG tikšanās ar preses pārstāvjiem.

Jaunākie raksti