Kā ierasts Berga bazāra Zemnieku tirdziņā, Ecocatering pavāri gatavos sezonālu ēdienkarti, ko nobaudīt uz vietas vai līdzņemšanai. Šoreiz Rihards Frīdenbergs Kalniņš grilēs brioša un lauku vistas burgeri ar aragulu un ķiploku Aioli, jaunlopa burgeri ar ceptiem sīpliem un pirmo pētersīļu salātiem un saldajā ēdienā pagatavos vaniļas Cream brule un vaniļas saldējums ar zemeņu ievārījumu un rudzu miltu drumstalām.
Sestdien, 23. aprīlī no plkst. 10.00 līdz plkst. 15.00 Berga bazārā notiks Lieldienu tirdziņš, kur interesenti varēs iepazīties ar olu krāsošanas tradīcijām un piedalīties radošajās darbnīcās. Savukārt svētku galdam varēs iegādāties lauku labumus no zemnieku saimniecībām, pirmos diedzējumus un garšaugus.