Gunta, Ginta, Gunda

Rīgā uzstāsies Brodvejas Iluzionisti

Pirmo reizi Rīgā 10. un 11. maijā Arēnā Rīgā astoņi pasaules labākie iluzionisti satiksies uz vienas skatuves un prezentēs jauno programmu "Iluzionisti", informē balticevents.info.

Šova pirmizrāde notika 2012. gadā Sidnejā. Pēc tam izrādes bija skatāmas tikai prestižajos laukumos pa visu pasauli. Viņi bija Austrālijā, Meksikā, Ziemeļamerikā un Dienvidamerikā, Āzijā un Eiropā. Internacionāla grupa apvienoja plaša spektra disciplīnu profesionālus. Uz Rīgu atbrauks astoņi no tiem.

Šovā piedalīsies astoņi pasaules labākie iluzionisti: burvju meistars Luis De Matos, apmānītājs James More, neaizmirstamais Enzo, izbēgšanas meistars Andrew Basso, manipulators Yu Ho-Jin , izgudrotājs Kevin James, kā arī pārveidotāji Sos & Victoria.

Šovs «Iluzionisti» ir bijis vairāk nekā 200 pilsētās 25 valstīs un atzīts par vispārdotāko pasākumu Brodvejas vēsturē. Pēc sava lielā panākuma ASV, Austrālijā, Kanādā un Lielbritānijā meistari turpina gastrolēt pa Eiropu.

Biļetes uz pasākumu ir pieejamas visās Biļešu Serviss kasēs. Plašāka informācija par šovu oficiālā mājaslapā www.theillusionistslive.eu.

Jaunākie raksti