Aldonis, Agija

Rīgā notiks Otrā starptautiskā bitkoinu konference „Baltic Honeybadger 2018”

No 22. līdz 23.septembrim Rīgā otro reizi notiks Ziemeļeiropā un Baltijā lielākā konference, kas veltīta kriptovalūtas, tostarp pasaulē populārākās kriptovalūtas - bitkoina attīstības tendencēm un ar to saistītām biznesa idejām.

Konferences “Baltic Honeybadger 2018” organizatori - starptautiskais investīciju holdings SDVentures, kriptovalūtu birža Hodl Hodl un kopiestrādes telpa OraculeTang Space – aicinās dalībniekus apspriest 2018.gada pirmo sešu mēnešu rezultātus, uzzināt investīciju prognozes un noteikt bitkoinu tirgus attīstības aktuālās tendences.

“Pēc tam, kad mazliet samazinājās ažiotāža, kļuva acīmredzamas kriptovalūtas pielietošanas globālās problēmas, ieskaitot mērogojamību un transakciju atcelšanu. Tiesa, neskatoties uz šo, pasaules tendences ir ļoti pozitīvas. Mūsu konferences runātāji un dalībnieki būtībā ir tie cilvēki, kuru rokās ir instrumenti šo problēmu atrisināšanai un attiecīgi arī kriptovalūtu, tostarp bitkoinu nākotnes attīstības scenāriji,” komentē holdinga SDVentures  līdzdibinātājs Dmitrijs Volkovs.

Konferences mērķis: pacelt kriptovalūtu tagadnes un nākotnes apspriešanu jaunā saturiskā līmenī. Tādēļ tajā piedalīsies dažādu jomu pasaules līmeņa eksperti un bitkoinu evaņģēlisti – kiberdrošības un tehniskie speciālisti, kriptobiznesa īpašnieki un šai tēmai veltītu pasaules bestselleru autori, kuru vidū:

• doktors Adams Beks, vienas no pasaulē lielākajām blokķēžu kompānijas Blockstream prezidents;

• Elizabete Stārka, tehnoloģijas Lightning izstrādātājuzņēmuma Lightning Labs CEO un līdzīpašniece;

• Džakomo Zukko, bitkoinu un blokķēžu akseleratora BHB NETWORK direktors;

• Pīters Tods, populārākais bitkoinu izstrādātājs;

• Makss Keiduns, Hodl Hodl un HouseHodl CEO;

• Tūrs Demisters, ekonomists un kriptoinvestors, Adamant Research galvenais redaktors;

• Pjērs Roberžē, CEO Arc4dia, kiberdrošības speciālists,

• kā arī citi, ne mazāk interesanti nozares pārzinātāji.

Pirmais pasākums, kas Rīgā notika pagājušajā gadā, parādīja, cik lielā mērā šī tēma interesē gan iesācējus, gan nozares profesionāļus – konferencē piedalījās vairāk nekā 300 dalībnieku no ASV, Austrālijas, Krievijas, Kanādas, Lielbritānijas, Vācijas, Somijas, Beļģijas, Slovākijas, Itālijas, Čehijas, Igaunijas, Lietuvas, Ukrainas, Latvijas un citām valstīm.

Konferences norises vieta:
RISEBA Arhitektūras un mediju centrs H2O 6 (Rīga, Durbes iela, 4)

Norises datums: 22.-23.09.2018.

Konferences programma: https://bh2018.hodlhodl.com/

Jaunākie raksti