Aldonis, Agija

Dailes teātra abonementi 2010./2011. gada sezonai

2010./2011. gada sezonā Dailes teātra abonementu īpašniekiem tiek piedāvātas četras izrādes - „Marija Stjuarte”, „Ceplis”, „Gulta, lēdijas un džentlmeņi”, „Amadejs”, bet ilgadējiem abonementu īpašniekiem - īpašas atlaides.

17. septembrī paredzēta Frīdriha Šillera traģēdijas „Marija Stjuarte” pirmizrāde, ko iestudēs Dž.Dž.Džilindžers. 5. novembrī plānota Jāņa Lūsēna un Egila Zirņa mūzikla „Ceplis” pirmizrāde Rolanda Atkočūna režijā. Reja Kūnija un Džona Čepmena komēdijas „Gulta, lēdijas un džentlmeņi” (režisors Dž.Dž.Džilindžers) pirmizrāde plānota 21. janvārī, bet Pītera Šēfera drāmu „Amadejs” Jana Villema van den Bosa iestudējumā paredzēts rādīt no 11. maija.

Atkarībā no sēdvietām zālē, viena abonementa cena ir 28 un 32 lati. 



Novērtējot ilggadējo abonementu īpašnieku uzticību, Dailes teātris 90. jubilejas sezonā viņiem dāvinās īpašas atlaides – 50% atlaidi Dailes teātra jubilejas koncertiem 20. un 21. novembrī, Ziemassvētku un Teātra dienas koncertiem, kā arī Jāņa Grīziņa izrādei bērniem „Vārnu ielas republika”, kam pirmizrāde paredzēta nākamā gada 18. martā. Abonementu īpašniekiem tiek piedāvāta iespēja ar 50% atlaidi iegādāties Dailes teātra Skatītāja karti, kā arī ar 30% atlaidi – biļetes uz Mazās un Kamerzāles izrādēm.

Dailes teātra abonementus varēs iegādāties Dailes teātra kasē. Informācija – www.dailesteatris.lv , kā arī pa tālruni 67294444.

Jaunākie raksti