Laura, Jadviga

Rīga Plaza notiks Helovīnu pasākums jauniešiem Meet&Greet

27. oktobrī no plkst. 11:00 līdz 14:00 modes un izklaides centrā Rīga Plaza notiks Kašera sapņu fabrikas rīkotais Helovīnu pasākums MEET&GREET AR SLAVENĪBU. Pasākuma mērķis ir jauniešiem sniegt iespēju klātienē tikties ar saviem elkiem un vienaudžiem, kas viņus iedvesmo. Pasākumā varēs satikt Latvijas populārākos jūtuberus, mūziķus un citas slavenības. Būs mošķīgās radošās darbnīcas, make-up un šaušalīgā seju apzīmēšana, kā arī modes skate jauniešiem.

MEET&GREET AR SLAVENĪBU pasākumā aicināti piedalīties jaunieši, kuri ir aktīvi sociālo tīklu lietotāji, seko līdzi jaunākajām modes tendencēm, ir radoši, vienmēr vēlas uzzināt ko jaunu un lieliski pavadīt laiku. Pasākumā piedalīsies latviešu influencere Sofija Lukjansku, jūtubere Betija Kalēja, Big Latvian Boss, Katrīna Kareli, Engelmeitene, kā arī jautrie Mēs ar brāli kolosāli. Paralēli pasākumam darbosies vairākas radošās darbnīcas un make-up stūrīši. Uz skatuves uzstāsies mūziķi Kristīne Pāže un Neon Saturdays. Socīgus trikus rādīs burvju meistars Edžus Kauķis, pasākumu vadīs multimākslinieks Kašers.

No plkst. 11:00 līdz 12:00 notiks dažādas radošās darbnīcas, pēc tam no 12:00 līdz 14:00 skatuves programmā paredzēts: dziesmas, čellendži, aktivitātes, konkursi, intervijas, blogeri, youtuberi, modes skates kopā ar Ilzi Grickus un citi pasākumi.

“Šogad pasākuma laikā palīdzēsim jauniešiem forši un stilīgi nosvinēt Helovīnus. Kopā taču ir jautrāk! It sevišķi, ja šādā pasākumā piedalās tika daudz jauniešiem zināmu personu. Pasākumā ikviens varēs nofotogrāfēties ar savu elku, ko līdz šim redzējis tikai sociālajos tīklos. Un kā gan stilīgi saģērbties Helovīnu ballītei? To mums palīdzēs uzzināt stilisti un make-up mākslinieki,” norāda pasākuma organizators Kašers.

Jaunākie raksti