Mirta, Ziedīte

Piedzīvojumu festivāls visai ģimenei „Ceļojums kosmosā“

24. oktobrī Arēnā Rīga zinātkāros ceļotgribētājus gaidīs jau otrais piedzīvojumu festivāls – ceļojums visai ģimenei.

Šoreiz festivāla tēma būs kosmoss - Arēna Rīga tiks pārvērsta milzu planētu labirintā - ikviens ceļotājs kļūs par kosmonautu un apmeklēs Saules sistēmas planētas - Merkuru, Venēru, Marsu, Jupiteru, Saturnu, Urānu un Neptūnu.

Planētu labirintu līdzīgi kā pirmajā bērnu festivālā veidos piepūšamās atrakcijas un šķēršļu joslas, kuras tiks papildinātas ar dažādiem uzdevumiem - gan radošiem, gan arī jautriem un fiziskiem. Atrast ceļu starp zvaigznēm palīdzēs kosmosa karte, bet galapunktā ikviens kosmonauts kļūs par pilntiesīgu Kosmosa Noslēpumu Grāmatas īpašnieku.

Piedzīvojumu festivāls „Ceļojums Kosmosā” aicina ceļot arī skolas- festivāla norises laiks nav izvēlēts nejauši- 24. oktobrī sākas skolu rudens brīvlaiks un tas nozīmē, ka pirmais mācību posms ir veiksmīgi noslēdzies, tāpēc laiks to nosvinēt kopā ar visu klasi. Grupām no 15 cilvēkiem biļetes par īpašu cenu- 4 Ls iespējams rezervēt e-pastā [email protected].

Biļetes uz otro piedzīvojumu festivālu „Ceļojums Kosmosā” pieejamas Biļešu Servisa tirdzniecības vietās visā Latvijā. Pērkot biļeti ieteicams izvēlēties ierašanās laiku, lai neradītu rindu pie atrakcijām.

Vairāk informācijas: http://www.festivals.lv

Jaunākie raksti