Laura, Jadviga

Latvijā ieradīsies pasaules Iluzionisma zvaigznes

Latvijā ieradīsies pasaules Iluzionisma zvaigznes no LasVegasas, mākslinieki no Argentīnas, Beļģijas, Dānijas, Lietuvas, Krievijas, Itālijas un citām valstīm, lai iepriecinātu Latvijas skatītājus ar unikāliem un krāšņiem iluzionisma nummuriem Starptautiskā Iluzionistu festivāla ARAKADABRA laikā. Festivāla atklāšanas šovs notiks Ventspilī Teātra namā “Jūras vārti” 27. maijā 19:00, bet festivāls turpināsies 28., 29. maijā 19:00 Rīgas Kongresu namā.

Šogad pasākuma organizatori ir sarūpējuši daudz pārsteigumus Latvijas skatītājiem.
Šovā piedalīsies deviņi triku meistari. Par pasākuma zvaigzni noteikti var uzskatīt Džefu Makbraidu – Lasvegasas mākslinieku no programmas World's Greatest Magic. Dž.Makbraids ir trīskārtējs Ginesa rekorda ieguvējs, atzīts par pieprasītāko iluzionistu pasaulē, lasa lekcijas Disneja institūtā, dibinājis Pasaules iluzionistu festivālu un iesaistījies dažādās citās aktivitātēs. Dž.Makbraida pirmā lielā programma "Maska, mīts un ilūzija" izpelnījās atsaucību Brodvejā. Viņš uzstājies 1992.gada Olimpiskajās spēlēs Barselonā, Londonā, Ķīnā, Honkongā, Bankokā u.c., piedalījies Tīnas Tērneres, Daianas Rosas un citu pazīstamu mūziķu šovos.

Otro reizi Latvijā uzstāsies pasaules čempions ekstrēmajā iluzionismā no Beļģijas Ārons Krovs. Rīgā beļģis demonstrēs savu šovu "Bulta", kura laikā liks lietā pārdabiskus spēkus trika veikšanai.

Šovā piedalīsies arī argentīniešu iluzionistu duets Brando & Silvana - daudzkārtēji Eiropas iluzionisma festivālu čempioni. Viņu priekšnesumu D.Pecolli raksturo kā ļoti teatrālu un romantisku iluzionisma šovu, kas sevī apvieno vairākas iluzionisma tehnikas, tajā skaitā arī "Ātro tērpu transformāciju".

Krieviju pārstāvēs iluzionists Bastrakov (Perma). Viņš ar savu priekšnesumu, kurā apvienojas krievu folklora kombinācijā ar iluzionismu, uzstājies vairāk nekā četrdesmit pasaules valstīs, arī Montekarlo un Lasvegasā. "Viņa priekšnesumu skatoties, nav iespējams nesmaidīt," pauž D.Pecolli.

No Lietuvas uz festivālu ieradīsies Mantas & Carolina – jaunās iluzionisma zvaigznes, ko jau vairāk nekā desmit gadus apmāca E.Pecolli. Itālijas starptautiskā festivāla čempiona titula ieguvēji, kā arī Čehijas Grand Prix laureāti Rīgā demonstrēs šovu Magical refflections, kas tapis E.Pecolli režijā

Vairāk informācijas par pasākumu: www.abra-kadabra.lv
Biļetes: www.bilesuserviss.lv 

Jaunākie raksti