Mirta, Ziedīte

Rīgā notiks pasaulē vērienīgākā blondīņu parāde \"Go Blonde\"

29.maijā festivāla Go Blonde ietvaros Rīgā Doma laukumā notiks pasaulē vērienīgākā blondīņu parāde. Festivāls Go Blonde, kuru jau otro gadu organizē Latvijas Blondīņu asociācija, notiks 28.un 29.maijā.

Festivāla Go Blonde ietvaros 28. un 29.maijā Rīgā tiks piedāvāti dažādi pasākumi: tematiskā ballīte "Džezā tikai meitenes", Merilinas Monro līdzinieču konkurss Motormuzejā, Blondīņu parāde un šovs Doma laukumā, Pink Lounge, Blondo Dīvu koncerts un gala pasākums Pink Party nakts klubā Godvil.

Latvijas Blondīņu asociācijas galvenais mērķis ir labdarības veicināšana. Tādēļ īpaši Go Blonde festivālam tiks radīti unikāli krekliņi, un daļa no to pārdošanā iegūtajiem līdzekļiem tiks veltīta labdarības projektu atbalstam. Asociācija virza publiskā rotaļu laukuma izveidi bērniem ar kustību traucējumiem, organizē Princešu nometni māmiņām, kurām ir bērni ar īpašām vajadzībām, un Ziemassvētku labdarības pasākumu pašiem bērniem.

Pērn Rīgā notikusī blondīņu parāde guva plašu pasaules mediju uzmanību, palīdzot Latvijai nokļūt vadošajos ziņu kanālos ar pozitīvu vēstījumu - "Latvija ir atradusi veidu, kā cīnīties ar krīzi". Vācijas nacionālais televīzijas kanāls 1 uzņēma dokumentālo filmu par Latvijas Blondīņu asociāciju. Parāde tika atspoguļota populārajos dzīvesstila žurnālos Mairie Claire (ASV) un Grazia (Anglija).

Plānotā pasākumu programma:

Piektdiena, 28.maijs
Motormuzejs, S.Eizenšteina 6
18.00 Retro Blonde konkurss un izbraucieni ar retro automašīnām

Sestdiena, 29.maijs
Rātslaukums - Doma laukums*
14.00 pulcēšanās Rātslaukumā
14.30 parādes sākums Rātslaukums - Doma laukums
15.00 Go Bĺonde festivāla atklāšana, Blondo Dīvu koncerts
16.00 kopīgais masu priekšnesums
23.00 Pink Party** naktsklubā Godvil

Dress code:
* Rozā & balts
**Rozā

Plašāk par festivālu Go Blonde mājas lapā: www.goblonde.lv.

Jaunākie raksti