Vēsma, Fanija

28. martā festivāls \"CEĻOJUMS ZEMŪDENS PASAULĒ\" 

28. martā mazos un arī lielos ceļotgribētājus jaunā ceļojumā pa milzu piepūšamajām atrakcijām vedīs 3. piedzīvojumu festivāls “Ceļojums zemūdens pasaulē”. Šoreiz mazie piedzīvojuma meklētāji pētīs zemūdens dzīles - Arēna Rīga pārvērtīsies milzu okeānu labirintā.

Pasākumā bērnus sagaidīs piepūšamās atrakcijas, šķēršļu joslas, radošās darbnīcas, mazulīšu stūrītis, izstādes un izklaides. Ar zemūdens kartes palīdzību ceļotāji varēs apceļot visus piecus okeānus - Atlantijas okeānu, Dienvidu okeānu, Indijas okeānu, Kluso okeānu un Ziemeļu Ledus okeānu, sastapties ar noslēpumainiem ūdens iemītniekiem un meklēt nogrimušās Atlantīdas dārgumus. Galapunktā, katrs ceļotājs saņems „Zemūdens noslēpumu grāmatu” ar interesantiem faktiem un atjautīgiem uzdevumiem brīvajiem brīžiem.

Piedzīvojumu festivāli Arēnā Rīga kļuvuši par tradīciju. Pagājušā gada pavasarī piedzīvojumu festivāls „Ceļojums apkārt pasaulei” aicināja apceļot visus kontinentus, bet rudenī ikviens festivāla „Ceļojums kosmosā” apmeklētājs kļuva par kosmonautu un devās iepazīt Saules sistēmas lielās planētas.

Festivāla biļetes pieejamas “Biļešu Servisa” tirdzniecības vietās visā Latvijā. 2. piedzīvojumu festivāla „Ceļojums Kosmosā” apmeklētājiem, kas saglabājuši festivāla balvā „Kosmosa noslēpumu grāmatā” atrodamo kuponu, biļetes uz 3. piedzīvojumu festivālu pieejamas par īpašu - draugu cenu. Biļetes ar atlaidi var iegādāties arī ISIC karšu īpašnieki. Piedāvājums ir spēkā līdz brīdim, kad rezervēto biļešu limits būs izpirkts. Kuponu vai ISIC karti jāuzrāda gan iegādājoties biļetes, gan ierodoties pasākumā.

Tāpat kā iepriekšējos festivālos, arī šoreiz pērkot biļeti apmeklētāji tiek aicināti izvēlēties ierašanās laiku, lai neradītu rindu pie atrakcijām.

Piedzīvojumu festivāls „Ceļojums Zemūdens pasaulē” aicina ceļot arī skolas. Grupām no 15 cilvēkiem biļetes par īpašu cenu - 4 Ls iespējams rezervēt e-pastā: festivā[email protected].

Vairāk informācijas par pasākumu - www.festivals.lv.

Jaunākie raksti