Gunta, Ginta, Gunda

Dāvana ķermenim un garam!

Pavasaris nāk ar možu garu, tādēļ tieši tagad ir īstais laiks palutināt ķermeni ar papildus tonusu - atjaunojošu skābekļa kapsulu. Skābekļa terapija nodrošina organisma piesātināšanu ar skābekli, ātru spēku atgūšanu, atjaunošanu, cīnās ar novecošanu un bagātina cilvēka ķermeni gan iekšēji, gan ārēji. Pēc šīs procedūras ķermenis un seja staro, tādēļ tā ir lieliska dāvana sev vai mīļotajam cilvēkam.

Tā ir vienīgā šāda tipa kapsula pasaulē, kas ieguvusi milzīgu popularitāti ASV, Eiropā, Krievijā, Japānā un tagad ir pieejama un aktuāla arī pie mums.
Viens seanss skābekļa kapsulā ilgst 30 relaksējošas minūtes guļus stāvoklī, baudot skābekļa terapijas neaizstājamās īpašības. Turklāt, uzņemot to līdz pat šūnu līmenim, tādēļ to droši var saukt arī par veselības kapsulu!

Dāvanuserviss.lv piedāvātais pakalpojums - skābekļa kapsulas seanss "Alpha oxy led light SPA” piedāvā vairākas programmas: relaksāciju, svara samazināšanu, enerģijas atjaunošanu, imunitātes paaugstināšanu, stresa samazinašanu, organisma attīrīšanu un ādas kopšanu.
Papildus skābekļa terapijai, kapsula vienlaicīgi realizē arī gaismas, vibro, siltuma un aromātterapiju, kas apvienojumā sniedz labsajūtu visām organisma maņām…

Skābekļa kapsula Tev ļaus patiesi relaksēties un uzņemt jaunas enerģijas rezerves,  izskatīties svaigi bez nevienas noguruma pazīmes. Lielākus rezultātus gan sniedz kursveidīgi kapsulas apmeklējumi, tomēr arī vienu reizi Tavs organisms novērtēs, gūstot pilnīgu atpūtu un svaiguma devu.  

Kopumā skābekļa terapija stiprina imūno sistēmu, paaugstina enerģijas līmeni un izturību, nomierina nervu sistēmu, padara cilvēku vizuāli mundrāku, uzlabo ādas stāvokli, un sniedz vēl neskaitāmus pozitīvus efektus, par kuriem pārliecināties vari arī Tu pati vai dāvāt šādu iespēju draudzenei!

Jaunākie raksti