Alīna, Sandris, Rūsiņš

Dāvanā – erotiskā masāža?

Kāda būtu Jūsu reakcija, ja kāds Jums uzdāvinātu iespēju izbaudīt erotisko masāžu? Kas tā tāda vispār ir?

Erotisko masāžu varētu definēt kā „masāžu, kuras laikā tiek gūta fiziska bauda un, iespējams, ne tikai“. Masāža tiek izpildīta klasiskās masāžas veidā, bet to pasniedz intīmā gaisotnē – telpā ar minimālu apgaismojumu (parasti sarkanīgos toņos), degošām svecēm, pieklusinātu mūziku, patīkamu smaržu. Fizisko baudu sniedz meitene vai puisis – masieris, kuru pirms procedūras ir iespējams izvēlēties.

Masieres izvēle
Erotisko masāžu salona apmeklētājam pirms nākšanas uz salonu vai pirms pašas procedūras ir iespēja izvēlēties meiteni, kura viņu masēs. Pirms nākšanas uz salonu to var izdarīt salona mājas lapā, apskatot meitenes bildes un nelielu informāciju par viņu, bet uz vietas tas notiek tā – visas meitenes iznāk klienta priekšā, un tad notiek izvēle.

Meitenes – masieres ļoti rūpējas par savu izskatu – kopta āda, mati, nagi ir obligāts noteikums visām. Papildus – frizūra, meikaps, interesants un izaicinošs apģērbs. Taču masieres uz masāžas procedūru nekad neierodas atkailinātas, jo to uzreiz vērtē kā „lēto stiliņu”. Erotisko masāžu salonos strādā visdažādākā izskata meitenes. Nav noteicošais faktors – tievas vai garas, jo tik, cik vīriešu, tik arī gaumes, un tas nav prognozējams, kāda kuram patiks. Ja vīrietis dzīvē izvēlas kāda noteikta izskata sievietes, tad salonos, kā likums, viņš izvēlēsies pilnīgi pretēja izskata sievieti – lai izmēģinātu. Taču erotisko masāžu salonos strādā arī vīrieši, tāpēc sievietei ir iespēja izvēlēties stiprā dzimuma pārstāvi.

Kaut kas vairāk par masāžu
Oficiāli aizliegumi „darīt kaut ko vairāk par masāžu” pastāv, taču tie bieži vien tiek pārkāpti. To, protams, meitenes savā starpā neapspriež. Tā ir katras masieres izvēle, saskaņota ar klienta vēlmēm. Seksuāls kontakts netiek arī atrunāts visu meiteņu klātbūtnē, kad klients ir tikko ieradies, bet gan masāžas telpā. Protams, šī saruna var notikt arī iepriekš sazvanoties pa telefonu. Katrai meitenei laika gaitā izveidojas sava klientūra – vairāki cilvēki, kas ik mēnesi ierodas un saņem, ko vēlas. Citi klienti atkal izmēģina visas salonā strādājošās masieres un noteikti būs tie, kas pieteiksies pie „jauniņās”. Taču ir arī tādi cilvēki, kuri salonā nokļūst nejauši – pēkšņi izdomājot dzīvē izmēģināt ko jaunu, vai saņemot erotiskā salona apmeklējumu dāvanā.

Masāža kā dāvana
Erotiskā salona apmeklējums ir ļoti īpaša dāvana. Dažam tāda dāvana var pat neienākt prātā, citam atkal likties pārāk vulgāra. Taču tāda dāvana kā iespēja izbaudīt erotisko masāžu tiek pasniegta gan draugu, kolēģu, gan laulātu pāru vidū.

Veicot nelielu aptauju, izdevās noskaidrot vairāku cilvēku viedokļus par to, ko viņi teiktu, saņemot dāvanā iespēju izbaudīt erotisko masāžu. Šeit, lūk, atbildes:

Laura Škuberte: „Tā ir dziļi intīma dāvana un, manuprāt, tādu varētu pasniegt tikai pats tuvākais cilvēks vai arī kāda izvirtusi, bet arī gana tuva draudzene. Vienai doties man tomēr nepietiktu drosmes, bet domāju, ka divatā ar savu puisi uz erotisko masāžu varētu aiziet.”

Viktors Kuruss: „Skatoties, kāda satura erotiskā masāža būtu. Bet, ja būtu iespēja aiziet uz erotisko masāžu, tad noteikti tā darītu, jo līdz šim nav nācies to izmēģināt.”

Artūrs Šalājevs: „Man tāda iespēja jau ir bijusi – vecvecāki 18 gadu jubilejā uzdāvināja erotisko masāžu salona dāvanu karti, bet es toreiz nolēmu tur neiet. Taču tagad arī droši vien tur nedotos, ģimenes stāvokļa dēļ (esmu precēts), lai neizraisītu ģimenes konfliktu. Un viennozīmīgi neapmeklētu salonu kopā ar savu otro pusīti, jo nevēlētos, lai kāds viņu masētu.

Inga Belle: Šāda dāvana, vispirms, liktu nosmiet: Ak, cik asprātīgi! Vēlāk samulstu – grūti iedomāties, ka mani masētu kāds svešs vīrietis (visticamāk, erotiskās masāžas sievietei netaisa otra sieviete, tas būtu vēl mulsinošāk). Pirms procedūras noteikti precizētu, kur viņš plāno skarties klāt un ko konkrēti darīs, lai nav procedūras laikā jālec kājās un jābēg prom! Bet arī tā es varētu, ja viņš darītu kaut ko tādu, kam neesmu gatava.

Un ko teiktu Jūs?

Jaunākie raksti