Inese, Inesis, Ēriks

Peldkostīmu mode 2010

Peldkostīmu mode allaž iet roku rokā ar kopējām apģērbu tendencēm, tāpēc aktuālas ir lietas, kas visiem apģērbiem - asimetrija, jūrnieku stils, batika, izgriezumi, vintage, ziedu raksti un nekad aktualitāti nezaudējošā klasika. Tikai jāatceras, ka svarīgi ir izvēlēties ne tikai modernu peldkostīmu, bet arī tādu, kas izceļ augumu un piesedz šādus tādus trūkumus?

Modes eksperti aicina šovasar izvēlēties kopējo peldkostīmu, kas rosina iztēli un piesaista uzmanību, taču kopējam peldkostīmam jābūt ar saviem akcentiem, lai tas nelīdzinātos tērpam, kādā dodamies uz baseinu.

Aktuāls ir meitenīgums - kruzuļi, rižas, volāni, lentes dažādās variācijās. Peldkostīmos der teju visas krāsas un to kombinācijas, bet par visaktuālākajām šovasar tiek uzskatītas melnā (kombinācijā ar lielu ziedu uzdruku vai ģeometriju), baltā un absinta zaļā.

Interesanta sezonas aktualitāte ir bikini biksīšu jostasvietas ievērojams paaugstinājums - līdz viduklim.

Dodoties uz pludmali nedrīkst aizmirst arī par aksesuāriem, kas ne tikai papildinās koptēlu, bet arī noderēs praktiski - saulesbrilles, pludmales lakats, liela platmale, ietilpīga pludmales soma, ērtas čības. Aksesuārus var dažādi pielietot, atbilstoši noskaņojumam un iztēlei, piemēram, gurnu lakatu var apsiet arī ap galvu vai apsiet ap krūtīm kā vieglu kleitiņu. 

Jaunākie raksti