Alīna, Sandris, Rūsiņš

Žabo, sudrabs, lakati - 2010. gada aktuālie aksesuāri

Pārdomātam tērpam ir būtiska loma sievietes vizuālajā tēlā, taču veiksmīgi izvēlēti aksesuāri koptēlā ir kā punkts uz “I”- tie izcels personību un atklās gaumi. Modernai sievietei, kura seko līdzi sezonas aktualitātēm, piestāv izvēlēties aktuālākos aksesuārus.

Jāatceras gan ne tikai sekot līdzi modei - svarīgāk ir, lai tie būtu tandēmā ar pašu tērpu, papildinātu un akcentētu to. Ja meklē modīgus aksesuārus, šie būs īstie:

Ekscentriskais žabo - nav šaubu, ka šim no 18. gadsimta nākušajam aristokrātiskajam aksesuāram piemīt īpašs šarms. Žabo ir īpašā tehnikā veidots lakatiņš - piespraude ar mežģīņu, atlasa vai šifona  rišām, liekams ap kaklu pie klasiska apģērba. Romantiski, rotaļīgi un eleganti!

Apjomīgi gredzeni un kaklarotas - šosezon droši var rotāties ar pamanāmām, greznām rotām vintage (dārgas, vērtīgas, bet vecas lietas) stilā- ar senu romantisku pieskaņu kā no vecmāmiņas lādes.

Sudraba izstrādājumi – rotu pasaulē starp dārgmetāliem pašlaik priekšplānā ir matētais sudrabs. Tas lieliski sader arī ar iepriekš minētajām vintage tendencēm.

Somas ar vairākiem auduma ielaidumiem
- iepriekšējā sezonā bija aktuālas īpaši lielas somas, šogad - stilīgi kompakta izmēra, ar dažādām kabatiņām un vairākiem rāvējslēdzējiem uz vienas somas.

Dažādi klasiskie lakati dažādos toņos un pielietojumā. Lakati šosezon ir kā galvas vai kakla rota, tie var būt pat jostas vietā. Atslēgas vārdi: greznība vai romantisks vieglums.

Ziedu apdruka – šoreiz ilgi gaidītā pavasara tendence tik daudz neatspoguļosies spilgtāku apģērba toņu izvēlē, kā tieši tā tematikā. Ziedi rotās ne tikai apģērbus, bet arī somas un apavus.

Tumšās paletes krāsas – daudzpusīgajā pasaulē neiztikt arī bez zināmām pretrunām arī modē. Līdztekus aktuālajam ziedu motīvam aksesuāros būs topā arī tumšie, majestātiskie toņi, piemēram, tumši violetais vai sarkanīgi brūnais.

Bārkstis - tās šosezon valdīs gan pie somām, gan apavu apdarē. Atkal romantiski un nedaudz senatnīgi, taču jaunā un bagātīgi drosmīgā izpildījumā.

Jaunākie raksti