Aldonis, Agija

4 sieviešu tipi: nosaki apakšveļas stilu pēc sava rakstura

Ikviena sieviete zina, ka stilīgas un ideāli piemērotas apakšveļas izvēle nav viegls uzdevums. „Apkopojot mūsu vairāk nekā 40 gadu pieredzi smalkajā apakšveļas zinātnē, esam izdalījuši četrus daiļā dzimuma tipus. Vienas ir kvēlas kā uguns, citas — maigas kā gaiss, pamatīgas kā zeme vai netveramas kā ūdens,” stāsta apakšveļas ražošanas uzņēmuma „Lauma Lingerie” valdes priekšsēdētāja Linda Matisone.

Uguns stihijas sieviete ir valdzinoša, kaislīga un tik ugunīga, ka apdedzinās ikvienu, kas atļausies nerīkoties viņai pa prātam. Šādai sievietei derēs apakšveļa, kuras materiāli un piegriezumi izcels viņas seksuālo pievilcību, kā arī sarkano toņu bagātība: rožu tumši sārtais, marsa sarkanais, Burgundijas vīna un samtains tumšsarkanais, ko papildina noslēpumainā melnā un tumši pelēkā krāsa.

Gaisa stihijas sieviete ir viegla un maiga. „Tādas dāmas ir gluži kā pats gaiss: trauslas, gaisīgas, iespējams, mazliet naivas, bet ar sirdi, kas atvērta visai pasaulei. Tādas sievietes labi jutīsies mākoņu un debesu krāsu veļā — viņām ir jāizvēlas gaiši pelēki un zili toņi. Bieži vien gaisa stihija izvēlas romantiski baltu apakšveļu — gluži kā līgavas,” stāsta Linda Matisone.

Zemes stihijas sieviete ir racionāla, inteliģenta un stabila. Zeme ir pamatvērtība, fundaments, uz kura balstīties, tāpēc praktiskajai zemes sievietei piedāvātās veļas sērijas veido kolekcijas bāzi, kurā atradīsiet daudzveidīgas, ērtas konstrukcijas, plašu izmēru diapazonu un bagātīgu krāsu gammu. Četru stihiju iedvesmotā kolekcija tika izstrādāta nākamā gada rudens un ziemas sezonai, un veikalu plauktos nonāks tikai 2019.gada vidū, taču iepircējiem tā vienmēr tiek prezentēta gadu iepriekš — un šis gads nav izņēmums,” skaidro „Lauma Lingerie” valdes priekšsēdētāja, papildinot, ka šoreiz prezentācija notika Jūrmalā, viesnīcā „Baltic Beach Hotel”.

Ūdens stihijas sieviete ir pati noslēpumainākā, sieviete — mīkla. Tā ir kā ūdens, kas no rāma ezera ar atlasgludu virsmu dažu sekunžu laikā spēj pārvērsties par vētrainu stihiju piesātināti zilā krāsā. Tāpēc nepārsteidz, ka šādām sievietēm veltītajā apakšveļas kolekcijā atradīsit zilu krāsu gammu. „Ūdens stihijas sievietes nākamā gada rudenī un ziemā varēs palutināt sevi ne vien ar jau iecienīto tumši zilo un melno kvarcu, bet arī jaunām krāsām, piemēram, „Arktiskais ledus”, „Zilais topāzs”, „Nakts okeāns” un „Antīkā” — jauna krāsa, kas ideāli iemieso ūdens dzidrumu uz žakarda satīna. Mežģīnēs iestrādāti zelta diegi un ažūri izšuvumu raksti atsauc atmiņā nostāstus par nārām, kuras apsargā jūras dzelmē nogrimušus dārgumus.

Jaunākie raksti