Gunta, Ginta, Gunda

Crystal Club – uz mirkli Ņujorkas naktsdzīvē

Crystal Club ar nosaukumu vien signalizē par kaut ko spožu, glamūru un aizraujošu. Taču tas nav nosaukums vien, kas šo klubu padara par ko īpašu. Tās ir kluba telpas un atmosfēra, kas tur valda.

Crystal Club īpašnieku mērķis bija izveidot vietu, uz kuru būtu gandarījums ielūgt draugus un patīkami pavadīt laiku. Tāpēc klubs tika veidots ar īpašu rūpību, pamatīgumu un atdevi, kopumā šai projektā ieguldot 6 miljoni latu.

Kluba telpas – interjers
Kluba interjers ir izsmalcināti pilsētniecisks – tajā dominē akmens (uz grīdām, sienām marmors), uz griestiem – Swarovski kristāli, metāls, stikls. Visas interjera sastāvdaļas ir unikālas, jo izgatavotas pēc speciāla pasūtījuma. Pamata krāsas ir melna, balta, zelta. Pilsētniecisko akcentu vēl vairāk uzsver interjerā ievītais Ņujorkas motīvs. Ņujorka ir megapolise un visiem pazīstama kā milzīga naktsdzīves vieta. Tā ir pati dzīvākā vieta pasaulē. Un tāpēc Crystal Club nolēma to attēlot savās telpās.

Ieejot klubā, sākumā acīm paveras grezna garderobes telpa, kur var nodot glabāties savas virsdrēbes, sakārtot ārējo izskatu pie spoguļa, vai uzgaidīt draugus ērtā dīvānā. Galvenās zāles ieeja ir stikla durvis. Atveros tās, centrā parādās bāra lete apļa formā, kas izveidota no granīta. Bāra letes apakšējais panelis ir veidots tieši tādā pašā stilā kā ieejas durvis zālē – ar pilsētas – Ņujorkas attēliem. Virs bāra atrodas zāles centrālā lustra no Swarovski kristāliem, bet otra lustra atrodas garderobē.

Crystal Club gaismu un skaņu instalēja profesionāļi no Itālijas. Kluba telpas ir samērā plašas – pirmajā stāva ērti var izvietoties (apsēsties) 150 cilvēki, otrajā stāvā – 200, bet kopumā klubā var uzturēties 600 cilvēki.

Pasākumi klubā
Crystal Club bieži tiek rīkoti tematiski pasākumi. Jāatzīmē, ka šāds pasākums var kļūt par ideālu turpinājumu mājas tematiskajai ballītei. Pirmais mēneša vīkends ir Crystal night – parasti notiek piektdienā. Savukārt trešajā un ceturtajā nedēļas nogalē tiek ieplānots kāds tematisks pasākums. Tie ir ļoti iecienīti. Tas ir apbrīnojami, kā klubs pārvēršas, kad tiek rīkoti tematiskie pasākumi - ar speciālām dekorācijām, izvēlēto mūziku un ģērbšanās stilu tiek panākts vajadzīgais efekts, izjūta, ka atrodies topa pasākumā un vietā. Klubam ir arī savi atsevišķie tematiskie pasākumi, kas netiek saskaņoti ar svētkiem kalendārā, piemēram, „Baltās naktis” vai „Fever”.

Klubs sadarbojas ar Latvijas muzikālajiem kanāliem un ir kļuvis par platformu dažādiem viņu projektiem. Piemēram, katras trešās dziesmas, kas skan klubā videoklips tiek rādīts 26-os plazmas televizoros, kas izvietoti kluba zālē, tādējādi veicinot TV kanāla un dziesmu atpazīstamību.

Jauni projekti
Sekojot pasaules tendencēm, Crystal Club ir nolēmis ieviest jauna veida ieejas biļetes klubā – otro kluba stāvu nozīmēt par „all inclusive” zonu, kur par noteiktu cenu, būtu iekļauti gan dzērieni, gan ēdieni visas nakts garumā.

Crystal Club sevi definē kā vietu, kura domāta cilvēkiem ar ienākumiem, kas pārsniedz vidējos. Tāpēc pie ieejas ir norīkota apsardze, kas veic face control.

Ja esi nolēmis doties uz šo klubu, atceries, nekādas kedas un sporta drēbes, tikai solīds apģērbs!

Jaunākie raksti