Aldonis, Agija

„Dejavu”– vieta, kur apstādināt mirkli

„Dejavu” ir divu itāļu draugu, kuri mīt Rīgā jau vairāk kā 11 gadus, ideja par restorāna un lounge tipa bāra apvienojumu interesantā dizaina risinājumā.

Projekta īstenošana ilga vairāk kā divus gadus, un tā nosaukums tika radīts no īpašnieku Patricio un Džanni domas radīt telpu, kurā apstātos laiks. To izsaka arī nosaukuma “Dejavu” fenomens, rosinot tā apmeklētājiem jau reiz piedzīvotu vai vēl atklājamu sajūtu pieredzi.

Itāļu virtuves smalkumi
Itāļiem virtuve ir svēts jēdziens, un arī abi restorāna īpašnieki mīl gaumīgu un gardu ēdienu. Restorāna zona izvietota veselos trīs līmeņos, piedāvājot bagātas biznesa pusdienas, tipiskus itāļu ēdienus, īstu tradicionālu itāļu picu un pilnīgākam piedāvājumam netrūkst arī austrumu garšas – dažādas suši uzkodas.

Apmeklētājiem, kas vēlas baudīt pa kokteilim, vīnam vai stiprākam dzērienam, ir pieejams apaļais bārs, bet tālāk savu vietu radusi arī lounge telpa, ko raksturo ērti dīvāni un izgaismoti galdiņi, radot „sirreālu”  un pat viegli intīmu noskaņu.

Brīvdienas skan salsas ritmos
Jebkura “Dejavu” telpa būs kā baudījums cilvēkiem, kas novērtē pārdomātu, mūsdienīgu un oriģinālu interjera vidi. Piektdienu un sestdienu vakaros bārā ir atvēlēta vieta dīdžejiem, liekot deju placī griezties ugunīgas salsas ritmā! Ja esat drošie iesācēji – profesionāļi jūs pamācīs, lai soļi raitāk griežas dejā.
Savukārt, sestdienās “Dejavu” kļūst par vietu, kur dīdžeji spēlē 80.-90.gadu mūzikas labumus, kas pat kūtrākos ceļ augšā uz kādu deju soli.

Go Blonde!
“Dejavu” regulāri tiek organizēti arī banketi, kāzu svinības un tematiskie pasākumi. Viena no interesantākajām šīs vietas tematiskajām ballītēm bija Latvijas blondīņu asociācijas “Go Blonde!” saiets, kad restorāna-bāra telpās bija ieradušās vairāki desmiti ziedu motīvos tērptas dāmas - tajā skaitā arī sabiedrībā pazīstamas gaišmates. Tāpat blondīņu asociācijai te noritēja Hellovīna pasākums, kas izvērtās par ugunīgu un jautru ballīti. Īpašu noskaņu uzvēdīja pasākums “Lady in red”, kurā ikviens varēja pārliecināties, ka Latvijā dzīvo nudien skaistas sievietes.

Arī citos nedēļas nogales vakaros šeit var sastapt pozitīvi noskaņotus un pārliecinātus cilvēkus, kurus vieno “Dejavu” šarmantā vide!

Jaunākie raksti