Gunta, Ginta, Gunda

Leny Tomy Factory - stilīgi un kvalitatīvi

Individuālu un personisku attieksmi – tieši tādu uzņemšanu mēs vēlamies saņemt, ieejot veikalā, meklējot savam vai draudzenes mazulim dāvanu vai kādu ikdienas nieciņu. Tieši šāda uzņemšana Jūs sagaidīs Leny Tomy Factory firmas veikaliņā, kur var iegādāties Latvijā tapušas dažādas kičīgas lietas bērnu un māmiņu priekam un labsajūtai.

Viss sākās ar bērniem
Uzņēmums Leny Tomy Factory  tika radīts 2008. gada nogalē, kad divas jaunas dāmas - Krista Preisa un Liene Andersone - viena otrai uzticēja savas idejas un sapņus, paklausīja savai intuīcijai un uzdrošinājās realizēt abu kopīgo sapni. Viss sākās, kad gandrīz vienlaikus pasaulē nāca māsīca un brālēns Lenija un Tomass. Piedzimuši ar četru dienu starpību, abi mazuļi iedvesmoja savas māmiņas radīt ko skaistu un īpašu, jaunu mazuļu preču zīmolu - Leny Tomy Factory.

Par jaunā zīmola saukli izvēlēta frāze - radīts ar māmiņas mīlestību. Un tie nav tikai tukši vārdi, jo ikkatra sedziņa, svētku priekšautiņš, baldahīni vai gultas apmalītes ir piecu māmiņu roku darbs. Tā nav bezpersoniska masu produkcija, kuru var iegādāties jebkurā veikalā. Visas šīs lietas ir radītas ar mīlestību.

Kvalitāte tiek kombinēta ar oriģinalitāti
Pašmāju zīmola Leny Tomy Factory  radītās lietiņas ir izgatavotas no skaitiem, krāsainiem, gaumīgiem un kvalitatīviem audumiem, kombinējot dažādas krāsas un faktūras. Leny Tomy Factory  preču piedāvājums ir gana plašs. Te iespējams atrast gan bērnu sedziņas, spilventiņus, kokvilnas trikotāžas gultasveļu, svētku priekšautiņus, smukumbikses, gan arī aksesuārus mazulītim, dāvanas jaunajām māmiņām, kā arī svētku apģērbus, tilla svārkus un kristību tērpus. Un pavisam nesen Leny Tomy Factory  ir radījis jaunu Šokolādes apģērbu kolekciju, kas tapusi sadarbībā ar kreatīvo aģentūru Chocolate Events.

Katras lietas dizainu kopīgi izstrādājušas abas jaunās uzņēmējas un dizaineres Krista un Liene. Leny Tomy Factory  radīto preču klāstā arī Jūs noteikti varētu atrast savam vai draudzenes mazulim ko piemērotu. Piemēram, iegādājoties gaumīgu un kvalitatīvu spilventiņu ar mazuļa vārda pirmā burtiņa aplikāciju uz tās.

Jaunākie raksti