Līksma, Bārbala

Tortes svecītes ar stilu

Izrādās, ka nu jau pat vienkārša, pašu gatavota torte var izpelnīties atzinību. Prieku un apbrīnu var radīt ne tikai tortes īpašā forma, tās izteiktā krāsainība, bet arī svecītes un to turētāju interesantais dizains.

Vienas no spilgtākajām atmiņām bērnam par savām svinībām parasti saistītas ar svētku torti. Ja vecākiem vairāk rūp tās garša, saturs un pagādāšana, tad bērniem - izskats un svecīšu pūšanas process. Bērniem īpašas liekas tādas tortes, kuras ir izteikti krāsainas un gatavotas īpašā formā.

Bet, ja Tavas tortes cepšanas prasmes nespēj konkurēt ar profesionālu konditoru meistardarbiem, ir cita iespēja. Vari pārsteigt jubilāru un viņa viesus ar stilīgām tortes svecītēm savā pašas gatavotā kūkā, ko radījušas Lizas Goulet Dubois un Kristiāna Sciulo un piedāvā Worldwidefred.

Dinozaura formas svecīšu turētājs, būs piemērots ne tikai mazāku bērnu svinībām ar dinozauru tematiku, bet priecēs ikvienu jubilāru vecumā līdz 10 gadiem. Dinozaura mugurā paredzēta vieta 10 svecītēm. Turklāt, kad svecītes nopūstas un torte apēsta, paliek jauka rotaļlieta.

Dakšiņu veida svecīšu turētāji noteikti radīs pārsteiguma momentu tīņu svinībās. Pie tam, ikvienam svinību viesim - pa dakšiņai. Stilīgi un praktiski.

Pusaudzim paredzētā tortei vairāk piemērotas būtu sarullēta papīra veidola svecītes, kas rada iespaidu, ka aizdegts papīrs…

Jaunākie raksti