Alīna, Sandris, Rūsiņš

Princešu ballīte: svētki mazajai princesei

Ikviena meitene savu reizi ir vēlējusies iejusties princeses tēlā. Uzvilkt skaistu kleitu, rotāties ar kronīti… Tāpēc princešu balle ir viena no iecienītākajām meiteņu svinību tēmām.

Ja esiet gatavi savas mājas šajā dienā pārvērst par pili un pils dārzu, kurā uzturēsies tikai princeses un prinči, droši rīkojiet svinības mājās.

Ielūgums. To var veidot kā galma ziņojuma rulli, īpašu to padarot ar izvēlēto papīru. Ielūgumus var apsiet ar lenti vai uzspiest zīmogu vasku, tekstu – rakstīt ar tinti, ielūgumā norādot ne tikai dienu, laiku un vietu, kad svinības paredzētas, bet ierakstot arī, ka viesiem jāierodas princešu vai prinču tērpos.

Tērpi. Kāpēc gan lai galma tērpus neveidotu uz vietas, ballītes norises laikā? Tikai tad iepriekš jāsagatavo materiāli, no kā tērpi tiks veidoti.

Dekorācijas.
Parasti princešu ballē dominē rozā krāsa. Taču var izvēlēties arī citas krāsas, piemēram, baltu, gaiši zilu. Pie ieejas durvīm var izveidot princešu balonu arku. Telpā vai dārzā – balonu ziedu dekorācijas, kā arī dekorācijas no papīra ziediem.

Īpašās spēles un rotaļas.
Mazās princesēm noteikti patiks pašu veidota modes skate. Atmiņas būs jaukākas, ja princeses ballītes laikā veidos savus kronīšus, burvju nūjiņas, pils zīmējumus, ko pēc tam ņemt līdzi uz mājām par piemiņu no šī pasākuma. Jauki, ja viesi tiks apdāvināti ar simboliskām dāvaniņām: piemēram, „smaidīgākā princese”, „elegantākā princese”, u.tml.

Ēdieni un dzērieni.
Princeses taču ēd pie skaisti un eleganti klāta galda! Jauki, ja ballīšu tematikai atbilstoši tiks izmantots arī galda klājums – šķīvji, glāzes, salvetes ar princešu attēlu, rozā dzērienu salmiņi.

Īpašā torte.
Kāpēc tā nevarētu būt rozā saldējuma torte? Varbūt torte princeses veidolā?

Ja šaubāties, ka mājās šāda balle var izdoties, uzmeklējiet pasākumu organizatorus, kas piedāvā profesionālu bērnu svinību organizēšanu un vadīšanu. Patiesi, mazā gaviļniece un viņas viesi šādu pasākumu atcerēsies vēl ilgi.

Jaunākie raksti