Ģirts, Ģederts

Dzintaru koncertzālē latviešu populārās mūzikas koncerts

Turpinot 2009.gadā aizsākto tradīciju, arī šogad Latvijas vieglās mūzikas vecmeistari Dzintru koncertzāles sezonas atklāšanas ietvaros 3.jūnijā plkst.19:00 vienkopus pulcēs skatītājus Jūrmalā Dzintaru koncertzālē, lai kopā sadziedātos koncertā „Skani ar mani!”

Koncertā būs dzirdamas populāras dziesmas no R. Paula, Im. Kalniņa, Adriana Kukuvasa dziesmu pūra. Šīs dziesmas šobrīd ir kļuvušas par mūsu kopā sanākšanu un kopā dziedāšanas neatņemamu sastāvdaļu. Protams, tās ir populāras, pazīstamas dziesmas, un skatītājiem tas patiešām iet pie sirds. Garlaicīgi nav nevienā brīdī. Strauji mainās izpildītāji, dziesmas, kompozīciju stili un raksturi. Visu to ļoti skaisti savieno Jānis Skanis. Bet jaunas vēsmas, emocijas un kopīgu sadziedāšanos sniegs Jelgavas Tirkīza zilais koris.

“Mēs vienmēr esam bijuši interesanti gan vecajai paaudzei, gan jauniešiem - tas redzams pēc publikas, kas apmeklē mūsu koncertus. Vārdu sakot, visi tiek aicināti baudīt skaistus mirkļus un atcerēties iemīļotās melodijas,” tā daloties iespaidos koncerta izpildītāju vārdā, Adrians Kukuvass.

Koncertā piedalās: Adrians Kukuvass, Viktors Lapčenoks, Uģis Roze, Žoržs Siksna, aktieris Jānis Skanis, Kristapa Krievkalna instrumentālās grupas mūziķi un Jelgavas tirkīza zilais koris.

Lūk, dažas no dziesmām, kuras skanēs gan jaunās skaņās kopā ar kori, gan oriģinālā izpildījumā: Dzeguze skaita, Sudraba putns, Ap Jāņiem Mārtiņos, Krīt visbaltākie sniegi, Es esmu bagāts, Rīta serenāde, Atgriežoties jeb māte no akas, Fame fatall, Muļķe sirds, Kad saule no mums novērsās, Baltas ābeles zied, Liec pie lūpām kausu, Nīca, Elpo, Tu skumja nāc, Genoveva.

SKANI AR MANI! Skanēs 3.jūnijā Dzintaru koncertzālē, kā arī 16.aprīlī Jēkabpilī, 25.aprīlī Jelgavā, 4.maijā Ogrē, 8.maijā Carnikavā, 15.maijā Pļaviņās!!!

Biļetes: Biļešu servisa kasēs visā Latvijā vai www.bilesuserviss.lv

Vairāk informācijas: http://www.vokals.lv

Jaunākie raksti