Visvaldis, Nameda, Ritvaldis

Vasaras kaisle Dzintaru koncertzālē

Latvijas dziedošās Dīvas ielūdz visus 19.jūnijā plkst.20.00 Dzintaru koncertzālē uz koncertšovu „Kaislīgā Dīvu nakts”. Pirmo reizi uz vienas skatuves kopā uzstāsies: Aisha, Ieva Kerēvica, Ieva Akurātere, Karīna Tatarinova, Ieva Pļavniece un Olga Dreģe.

Vasara, jūra un saulriets, trīs dziedātājas un trīs aktrises vai, kā citi salīdzina, trīs brunetes un trīs gaišmates. Šāda sievišķīgi eleganta kombinācija un šokolāde „Karūna”, kas atbalsta Dīvu nakts koncertu, rada īpaši kaislīgu atmosfēru. Būs dažādi pārsteigumi un viesmākslinieki, īpašas dziesmu kaverversijas, nedzirdēti dziedātāju dueti un trio.

Šis būs jau trešais Dīvu nakts koncerts, kas turpinās aizsāktās tradīcijas – sarkanais paklājs, eleganti viesi, TV un preses fotogrāfu klātbūtne, dziedātāju autogrāfi un pēc koncerta iespēja ar Dīvām nofotogrāfēties.

„Kaislīgā Dīvu nakts” koncertšovā skatītāji redzēs, kā pirmo reizi uz Dzintaru koncertzāles skatuves tiek izdejoti kaislīgākie priekšnesumi no TV3 šova „Dejo ar zvaigzni”.

 „Vasara, jūras piekraste un latviešu dziedošās dīvas - tas ir kaislīgais apvienojums, ko Karūna, šokolāde ar kaislību garšu, atbalsta ar lielāko prieku,” stāsta Kraft Foods biznesa vadītājs Latvijā Aigars Siliņš.

Par koncertšova „Kaislīgā Dīvu nakts” režiju būs atbildīga jaunā un daudzsološā Dailes teātra režisore Laura Groza. Viņa ir iestudējusi M.Bulgakova romānu „Suņa sirds”, Dailes teātra Ziemassvētku koncertu „Kamēr es dvēseli kārtoju zārdos” un citas izrādes.

Koncerta muzikālais noformējumus tiks uzticēts Kristapam Krievkalnam un viņa grupai. Kā īpašs papildinājums tiks pieaicināts stīgu kvartets, kas izcels katru jutekliskāko melodijas noskaņu.

Biļetes ir pieejamas „Biļešu paradīze” kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Jaunākie raksti