Vēsma, Fanija

24.aprīlī \"LATVIJAS RADIO 2\" dzimšanas dienas svinības

Gluži nemanot Latvijas Radio 2 jubilejas svinēšana ir izvērtusies par skaistu tradīciju. Divus iepriekšējos gadus Latvijas Radio 2 ar krāšņiem lielkoncertiem savus fanus, klausītājus un latviešu mūzikas mīļotājus vienuviet pulcēja arēnā „Rīga”, bet šogad - 15.dzimšanas dienu nolemts svinēt vēl plašāk.

Tā kā Latvijas Radio 2 klausītāju skaits ir krietni pārsniedzis pusmiljonu, tad, tuvojoties nozīmīgajai jubilejai, ko Latvijas Radio 2 parasti svin 1.aprīlī, ir nolemts „iet vēl soli tuvāk” saviem klausītājiem, rīkojot trīs lielus reģionālos lielkoncertus Zemgalē, Vidzemē un Kurzemē.

Jautrība, prieks, mīlestība, visu laiku populārākās latviešu dziesmas un izpildītāji, un, protams, neaizmirstama balle ar dejām nakts garumā - tā savu 15. dzimšanas dienu mēneša garumā:

20. martā Zemgalē (Jelgavas kultūras namā),
10. aprīlī Vidzemē (Valmieras kultūras centrā),
24. aprīlī Kurzemē (teātra namā „Jūras vārti”).

Septiņu stundu garumā Tevi sagaida iemīļotāko dziesmu un izpildītāju buķete dzīvespriecīgā koncertā „Lai svinam”, muzikāli pārsteigumi, jautri viesi, laimīgās stundas foto kopā ar mūziķiem, dziesmu klubiņš ar Arvīdu Platperu, atjautības spēles, dziesmu konkursi, dāvanas, bufete un lustīga balle līdz pēdējai sausajai drēbju vīlei kopā ar "Apvedceļu", "Roju", "Sesto jūdzi", "Ornamentu" un DJ Aivi.

Koncerta daļā ar populāriem radiohitiem un muzikāliem pārsteigumiem pulcēsies vairāk nekā 20 dažādu grupu un solistu - "Apvedceļš", "Sestā jūdze", "Roja", "Klaidonis", Atis Auzāns un Oranžais koris, Ivo Fomins, Liene Šomase, Gunārs Meijers,  "Baltie lāči", Inga un Normunds, "Mūzikas kolekcija", Santa Zapacka un Harijs Ozols, Andris Ērglis, Lauris Reiniks, Dainis Skutelis, "Patrioti.lg", "Tequila", Kaspars Antess, Vītoli un "Dzeguzīte". Saldajā ēdienā - latviešu ziņģu leģendas  "Ornaments" atgriešanās!!!

Biļetes cenā iekļauts gan koncerta, gan balles apmeklējums.

Biļetes varat iegādāties arī atsevišķi tikai uz balli.
Balles ieejas biļetes būs nopērkamas arī pasākuma dienā. Cena - Ls 5

Biļetes pieejamas Biļešu paradīzes kasēs visā Latvijā.

Jaunākie raksti