Gunta, Ginta, Gunda

\"Melo–M\" Latvijas koncertturneja turpinās

Atsaucoties uz publikas nerimstošo interesi par čellu trio “Melo–M” jauno programmu “Around the World”, decembrī un janvārī kolektīvs sniegs vēl 15 koncertus dažādās Latvijas pilsētās. Šis ir jau trešais grupas jaunākā albuma Latvijas turnejas turpinājums. Iepriekš “Melo–M” Latviju apceļoja pavasarī un rudenī.

“Mēs priecājamies, ka sākotnējā ideja jauno programmu nospēlēt pāris koncertos Latvijā ir izvērtusies par vērienīgu turneju. Šogad Latvijas piedzīvotais mums paliks atmiņā ilgi, tāpēc mēs vēlamies koncertos valdošās sajūtas paildzināt un tuvāko divu mēnešu laikā atkal dosimies ciemos pie saviem klausītājiem, kā arī sniegsim savu pirmo lielo koncertu Rīgā,” saka “Melo–M” mūziķi.

Turnejas koncertos skanēs mūzika no “Melo–M” jaunākā albuma “Around the World”, kurā apkopti pasaules tautu populārākās un skanīgākās dziesmas. Savukārt koncertu otrajā daļā “Melo–M” atskaņos popmūzikas un rokmūzikas hitus, kā arī oriģinālkompozīcijas.

Turnejas kulminācija gaidāma īsi pirms Ziemassvētkiem Rīgā – 22. decembrī Kongresu namā notiks īpašs lielkoncerts “Apkārt pasaulei Ziemassvētkos”. Šajā koncertā grupas muzikālo sniegumu bagātinās tematiskas videoprojekcijas un īpašs Ziemassvētku ceļojuma stāsts.

Koncertā Rīgas kongresu namā varēs dzirdēt arī fragmentu no Anda Miziša kinofilmas “Medības” skaņu celiņa, par kuru grupas mākslinieciskais vadītājs Kārlis Auzāns šogad tika apbalvots ar “Lielā Kristapa” balvu.

Biļetes uz koncertu Kongresu namā iespējams iegādāties “Biļešu servisa” tirdzniecības vietās, savukārt uz koncertiem Latvijas pilsētās biļetes pieejamas to norises vietās.

4. decembris, Carnikava, Tautas nams “Ozolaine”, plkst.19:00


5. decembris, Rojas kultūras nams, plkst.17:00


6. decembris, Skrīveru kultūras nams, plkst.16:00


9. decembris, Madonas kultūras nams, plkst.19:00


10. decembris, Kandavas kultūras nams, plkst.18:00


11. decembris, Mālpils kultūras nams, plkst.19:00


12. decembris, Salacgrīvas kultūras nams, plkst.17:00


13. decembris, Majoru kultūras nams, plkst.16:00


16. janvāris, Bērzaines tautas nams, plkst.16:00


17. janvāris, Jaunmoku pils, plkst. 16:00


21. janvāris, Jelgavas kultūras nams, plkst..18:00


22. janvāris, Mazsalacas kultūras nams, plkst.19:00


23. janvāris, Saldus kultūras nams, plkst.17:00


29. janvāris, Ventspils kultūras centrs, plkst.19:00


30. janvāris, Pļaviņu kultūras nams, plkst. 17:00


Jaunākie raksti