Alīna, Sandris, Rūsiņš

Svinīgu pasākumu aktuālais noformējums

Ja rīkojot korporatīvu pasākumu vēlaties demonstrēt ne tikai savu gaumi, bet arī spēju sekot līdzi laikam, der iepazīties ar mūsdienīgām un aktuālām tendencēm.

Galda klājuma etiķetē audumi un krāsu palete arī ir modes sezonu mainīgie lielumi. Ik gadu izvēloties “pareizos” audumus un krāsas, izdosies radīt mūsdienīgu elpu ikvienā rīkotajā pasākumā.

Tekstila guru Wildflower Linen

Wildflower Linen ir tekstila ražotājs, kas kopš 2001. gada ļoti veiksmīgi darbojas savā jomā un ir viens no pamanāmākajiem brendiem Eiropā, Ziemeļamerikā un Āzijā. Šo kompāniju raksturo rūpīga pieeja audumiem gan izgatavošanā, gan dizainā. Minēto brendu izvēlas daudzas slavenības, piemēram, Giorgio Armani, Versace. W.Linen ir izsmalcināta faktūra un raksti, pārdomātas krāsas.
Vadoties pēc šī ražotāja jaunradītajiem materiāliem un kopējām tendencēm, pētām spilgtākās 2010. gada iezīmes tekstilā un krāsu paletē.

Audumi
Pagājušā gada uzsvērti spīdīgie un gludie audumi uz galdiem šogad tiek nomainīti pret matētākiem. 2010. gada tekstila izstrādājumi ir mīksti un patīkami pieskārienam: samts, kas radīts no zīda, un austie audumi no kokvilnas.
Jaunās sezonas audumi izceļas ar interesanti “izgrebtām” faktūrām (ielaidumi, iespiedumi, rotājumi), bet modeļos viennozīmīgi dominē apdruka. Aktuālās tematikas – organika un ģeometriski motīvi, dzīvnieku vai floras apdruka. Kopsaucējs - saglabāt galdautu uun citu galda noformējumu nosacīti vienkāršu, taču galvenais, lai tas atstātu tīru un  nesamocītu tēlu.

Krāsu palete

Modīgās krāsas šosezon būs neitrālas - pelēka, balta, šampanieša vai zemes tonī ar krāsainiem elementiem. Protams, iespējamas variācijas. Koraļļi, lavanda, zaļais ābols, pāva aste, zelts - tās būs īstās asociācijas, kas raksturīgas jaunajai tekstila sezonai. Tā kā krāsas galdu noformējumā ir atkarīgas arī no konkrētā pasākuma, tad tas atvēl radošu domu lidojumu, vai arī to atvieglos zināmāko zīmolu izvēle.

Jaunākie raksti