Aldonis, Agija

Pārsteidz savu mīļoto!

Katru gadu arvien vairāk arī Latvijā atzīmē Valentīndienu jeb visu mīlētāju dienu. Šīs dienas raksturojošie vārdi varētu būt romantika un pārsteigums. Lai svētkos radītu romantisku noskaņu, nebūt nav jāsarūpē dārgas dāvanas un izklaides.

Valentīndienā raksturīgi, ka sava mīļotā cilvēku iepriecināšanai tiek dāvinātas simboliskas dāvaniņas, apsveikuma kartiņas, ziedi un saldumi. Bet tie, kas īpaši vēlas radīt pārsteiguma mirkli, liek lietā savu izdomu un oriģinalitāti, organizējot pārsteiguma ceļojumus, sacerot dzeju, pat  dāvājot zvaigznes no debesīm. Tātad šajā dienā, kā dāvana savam tuvam cilvēkam, tiek sniegtas gan lietas, gan sajūtas. Varētu teikt, ka Valentīndienas pārsteigums ir jebkas, kas ikdienas kopā būšanu vai attiecībās ienes jaunu dzirkstīti. Galvenais, lai viss, kas tiek sniegts ir patiesi. Piemēram, jauki ir saņemt ziedu pušķi no cilvēka, kas reti pasniedz ziedus. Pārsteigumu rada pašgatavotas vakariņas sveču gaismā, ko gatavojis cilvēks, kurš vienmēr ir aizņemts. Pārsteigumu var radīt pilnīgi viss, kas nav ikdienišķs.

Lūk, dažas idejas pārsteigumam mīļotam cilvēkam:

Viņa viņam...
• Jaunu sajūtu un noslēpumaina pārsteiguma dāvināšana.  Piemēram, erotiskā masāža, pašas dejots striptīzs, romantiski pavadīta diena divatā.
• Dāvana veidota tavām rokām vai pašas organizēts pārsteigums.
• Smaržas, ziedi, šokolāde - viss, kas jums abiem simbolizē romantiku un mīlestību.

Viņš viņai...
• Romantisku sajūtu dāvināšana. Piemēram, brokastis gultā, vakariņas sveču gaismā, romantisks ceļojums, divvientulībā pavadīts laiks SPA centrā, pusdienas Parīzē.
• Mīlestības un uzmanības apliecinātāji - ziedi, smaržas, rotaslietas.
• Uzmanības apliecinājumi. Patiesi izteikts kompliments, atzīšanās mīlestībā.

Jaunākie raksti