Līksma, Bārbala

Ja Valentīndienas dāvanu meklējam internetā....

Valentīndiena jau ir pavisam tuvu – tā silda mūsu sirdis un rada enerģiskumu ziemas noskaņās. Un tieši tāpēc ir vērts šo dienu atzīmēt, iepriecināt sevi un citus ar kādu mīļu vārdu, jauku pasākumu vai 'kičīgu' dāvanu. Tādas arī šoreiz Jums piedāvājam. Turklāt visas šīs lietiņas iespējams nopirkts neizejot no mājas. Jā, tās visas ir pieejamas internetā. Ātri un ērti – izvēlies, pasūti un gūsti dāvināšanas prieku!

Kalendārs un fotogrāmata romantiskai noskaņai...
Gana oriģināla dāvana sev un savam mīļotajam ir pašdarināts PictureHappy kalendārs. Tajā Jūs varēsiet ievietot savas fotogrāfijas, ierakstīt novēlējumus un atzīmēt, tikai Jums īpašos datumus. Turklāt PictureHappy kalendāru, var sākt ar jebkuru mēnesi, ne tikai ar janvāri, un ar jebkuru datumu, nevis tikai ar 1-o, kā ierasts.
Savukārt, ja Jums ir gana daudz kopīgu fotogrāfiju, kuras vēlaties apkopot vienkopus, tad varat savu mīļoto iepriecināt ar fotogrāmatu. Veidojot fotogrāmatu, Jūs paši sakārtojat bildes tādā kārtībā un secībā, kā vēlaties un pierakstāt komentārus, kuri Jums palīdzēs šo svarīgo dzīves notikumu – kāzas, mazuļa pirmo dzimšanas dienu, vai romantiskāko dzīves ceļojumu, atcerēties vēl arī pēc daudziem gadiem.
Kur nopirkt: www.picturehappy.lv
Aktuāli: 35% atlaides kalendāriem (3.februāris līdz 18.februāris) 25% atlaides Rossa fotogrāmatām (3.februāris līdz 18.februāris)

KUSKUS mājas zābaciņi
Kurš gan savureiz no mums nav dāvinājis saviem mīļajiem vilnas zeķes vai siltas čības! Tagad mūsu pašmāju mākslinieki ir izgudrojuši savdabīgu alternatīvu vilnas zeķēm un čībām – tie ir KUSKUS mājas zābaciņi. Mājas zābaciņu pamatsastāvs ir vilna, kas nodrošina vilnas zeķēm līdzvērtīgu siltumu. Iekšpusē ir oderīte, kas ir maiga un patīkama saskarē ar ādu, savukārt apakšā ādas zolīte. Divi vienā – zeķīte zābaciņā vai zābaciņš zeķītē! Turklāt tas viss radīts tikai no dabīgiem materiāliem, košās un dzīvespriecīgi puķainās krāsās.
Kur nopirkt: www.kuskus.lv

Sieviešu labākās draudzenes – rotaslietas

Var jau būt, ka tā nav nemaz tik oriģināla dāvana, taču pētījumi liecina, ka tieši rotaslietas ir tās lietas, ko sievietes vislabprātāk saņem dāvanā. Varbūt tad šoreiz neiepriecināsim vien sevi, bet gan arī atbalstīsim latviešu māksliniekus, izvēlēsimies viņu darinātās rotas. Tiem, kam nav laika doties tās izraudzīties kādā no daudzajiem mākslas saloniņiem, to var izdarīt arī internetā.
Viena no vietiņām, kur to izdarīt - www.guvi.lv
Kur nopirkt: www.guvi.lv

Puķu pušķis – tradicionāli, bet ne garlaicīgi
Kāds varbūt teiks, ka šāda dāvana ir pārlieku tradicionāla, tam var gan piekrist, gan nepiekrist. Viss atkarīgs no pasniegšanas veida un saņēmējas. Domājams, ka ikviena dāma būtu patīkami pārsteigta, ja viņai pie durvīm klauvētu kurjers, kurš rokā turētu milzīgu rožu pušķi ar Swarovski kristāliem.
Kur nopirkt: www.zieduveikals.lv

Mazliet pikanti un ne tikai... krekliņu, balonu, krūzīšu un apakšveļas apdruka

Košas un atšķirīgas. Tādas dāvanas Jūs varat atrast un paši arī radīt uzņēmuma Tprint mājaslapā. Piemēram, balons ar foto apdruku, uz kura uzdrukāts mīļotā vislabākais fotoattēls, un aizmugurē balonam pievienots sirsnīgs apsveikums, uzaicinājums vakariņās vai pašsacerēts mīlestības dzejolis. Tikpat labi, jūs varat dāvāt savam mīļotajam pikantu apakšveļu ar paša izvēlētu apdruku, kas šai gada aizkustinošākajai un romantiskākajai dienai piešķirs uguns dzirkstelīti.
Kur nopirkt: www.tprint.lv

Jaunākie raksti