Gunta, Ginta, Gunda

Atrodi savu līgavas imidžu!

Jau no bērnības mēs esam izsapņojušas pasaku par savu ideālo sapņu princi, līdztekus fantazējot arī par sevi kā skaistāko līgavu ar iespaidīgu, baltu kāzu kleitu, satriecošu matu sakārtojumu un visgarāko plīvuru! <br /><br />

Gadiem ejot, vēlmes vairāk pieskaņojam savai individualitātei, un tieši tā katra no mums var izcelt savu sievišķību un šarmu! Tātad, pirms uztici savu izvēli frizierim, ieskaties šajā kāzu “stila grāmatā” un smelies noskaņu savam īpašajam tēlam!

Romantiskā līgava

Tev šis tēls būs piemērots, ja esi ļoti sievišķīga, sapņaina, sentimentāla, poētiska, mīli pucēties, un īsāk sakot – arī pieaugusi vēlies kļūt par īstu princesi!

Koptēls: Piestāvēs matu sakārtojums, kas parādīs Tavu jauko un cēlo būtību. Sievišķīga un romantiska, skaistā kleitā ar tillu vai mežģīnēm… Ar maigi krītošām matu cirtām vai uz augšu saspraustu vijīgu matu rotu, kopā ar majestātisku kāzu ceremoniju nešauboties iecels Tevi princeses kārtā!
Akcentē  savu tēlu ar: mirdzošu, greznu, bet ne smagnēju kaklarotu.
Meikaps: Vaigu sārtums un gaiši rozā nadziņi būs tieši laikā!

Klasiskā līgava

Ja Tavi elki dāmu vidū ir lieliskās Odrija Hepberna, Greisa Kellija un citas pasaules dīvas, un Tava modes izjūta ir rafinēta un tradicionāla, turies pie klasiskām vērtībām!

Koptēls: Kārtīgi pieglaustas, elegantas frizūras komplektā ar diadēmu, izkoptas līnijas gan matu sakārtojumā, gan kleitā padarīs līgavu par Femme Fatale. Kleitai piestāvēs A veida izgriezums un augstas kvalitātes audums.
Akcentē savu tēlu ar: tilla vai satīna plīvuru un pieskaņo atbilstošu pērļu rotu.
Meikaps: Viegli sārta lūpu krāsa un franču manikīrs būs kā punkts uz "I".

Modernā līgava

Mazliet neparasta stila pavēlniece un piedzīvojumu meklētāja, vai tā esi tu? Tavi atslēgas vārdi ir trendi, brendi un dendiji! Tu zini, ko vēlies un kā izcelties!

Koptēls: Matu sakārtojumam vari izvēlēties piemēram, ar pašas matiem sasietu, izteikti spīdīgu asti komplektā ar biezu poniju. Kleitai piestāvēs asimetrija un siluetu izceļošas formas.
Akcentē savu tēlu ar: spīdīgu satīna plīvuru vai variāciju par to.
Meikaps: Noteikti izcel acis! Plus – metāliskas krāsas nagu laka.

Ēteriskā līgava
Ja uzskati sevi par brīvdomātāju vai vienkāršu dabas bērnu un/vai ar veselīgu dzīvesveidu, Tev piestāvēs ēteriskās līgavas tēls.

Koptēls: Arī kāzās saglabā savu easy-go dzīves stila noskaņu, tā uzsverot savu svaigumu, dabiskumu un jutekliskumu. Cirtainas, it kā nevērīgas lokas un saules glāstīti pleci ir perfekti “aksesuāri” pie kleitas ar gaisīgu un plandošu audumu.
Akcentē savu tēlu ar: eksotisku orhideju matos.
Meikaps: Bronzas krāsas pūderis un lūpu spīdums persiku krāsā.

Glamūrā līgava
Nedaudz dramatisks, spožs un pamanāms tēls – Tu esi spēcīga sieviete, kas izstaro seksualitāti un atbilst īstas pilsētas meitenes imidžam!

Koptēls: Nekļūdīsies, ja par piemēru ņemsi Bridžidu Bardo un izkopsi luksusa imidžu! Izteiksmīgas un slīpētas retro frizūras kopā ar koķeti sarkanām lūpām un ekstravagantu kleitu, kurā apjomīgums balansē ar silueta izcelšanu.
Akcentē savu tēlu ar: vintage stila brošu, Swarovski kristāliem un matadatu ierastās treses vietā pie plīvura.
Meikaps: Neaizmirsti par koši sarkano lūpu krāsu, nagi – pērļu baltā krāsā!

Jaunākie raksti