Alīna, Sandris, Rūsiņš

„Laima” aicina Ziemassvētkos sagādāt paša rokām darinātas lietas

Jau 1. un 15. decembrī gaidāma "Laimas" adīšanas skolas nodarbība, kur ikviens varēs apgūt vai atsvaidzināt savas adīšanas prasmes, lai pagatavotu sev mīļajiem Ziemassvētku dāvanu. Savukārt 22. decembrī "Laimas" pulkstenis iegūs īpašu Ziemassvētku adījuma rotu, informē AS "Laima" pārstāvji.

Ziemassvētku dāvaniņas taps bezmaksas "Laimas" adīšanas skolā

Šogad Ziemassvētku priekšvakarā AS "Laima" atver adīšanas skolu, kas tiek organizēta sadarbībā ar vecāku apvienību "Māmiņu klubs". Šeit ikviens varēs savām rokām pagatavot mīļas Ziemassvētku dāvaniņas, piemēram, cepurīti mazulim, šalli vai zeķes, kas noderēs aukstajās ziemas dienās. Pieteikties uz "Laimas" adīšanas skolas nodarbībām iespējams interneta vietnē.

"Laimas" adīšanas skolu vadīs profesionāli adīšanas meistari, ierādot dalībniekiem gan jaunas adīšanas tehnikas, gan atsvaidzinot jau apgūtās prasmes. Jāuzsver, ka adīšanas skolas nodarbības, kā arī nepieciešamie materiāli (dzijas un adāmadatas) ir bez maksas. Turklāt visi adīšanas skolas dalībnieki nodarbību laikā varēs našķoties ar gardajiem Ziemassvētku "Laimas" saldumiem.

"Adīšanas skoliņu organizējām, zinot, ka pašdarinātas dāvanas paliek atmiņā visilgāk un sniedz vairāk sirds siltuma dāvanas saņēmējam. Ikvienam būs iespēja šādu ieceri realizēt un dāvana ideāli saskanēs arī ar "Laima" Ziemassvētku kolekciju, kurā katrs dizains ir kā vecmāmiņas roku adīts," komentē "NP Foods" mārketinga vadītāja Dace Kokina.

"Māmiņu kluba" vadītāja Sandija Salaka stāsta: "Māmiņas ir izcilas rokdarbnieces! Pēdējo gadu laikā esam novērojuši, ka māmiņas labprāt pašas savām rokām darina jaundzimušā pūriņu un ada pirmās drēbītes mazulim. Adīšana ir populāra nodarbe mūsdienīgu māmiņu vidū, un, tieši pirms Ziemassvētkiem "Māmiņu Kluba" māmiņas pulcēsies īpašās meistarklasēs, lai mācītos adīšanas knifus dāvanu veidošanā. "Laimas" adīšanas skolas nodarbības notiks gan latviešu, gan krievu valodā 1. un 15. decembrī Vīlandes ielā 1 – 9. Aicināti arī bērni!"

Arī Laimas pulkstenis iegūs adījuma rotu

Tāpat "Laima" Rīgas iedzīvotājiem un viesiem uz Ziemassvētkiem plāno sarūpēt īpašu dāvanu – slavenais "Laimas"  pulkstenis tiks ietērps siltā adījuma rotā.

Par šīs adījuma rotas tapšanu gādās dzijas veikala SIA "Hobbywool" vadītājs Māris Ozoliņš, kas jau ir organizējis Vislatvijas radošo akciju, piešķirot jaunu izskatu pilsētā iecienītiem vides objektiem ar adījuma rotām.

"Aizvadītajos divos gados esam kopīgi apadījuši gan auto, gan daudzu pilsētu iecienītos vides objektus. Ar prieku pieņemam jaunu izaicinājumu – apadīt vēsturisko "Laimas" pulksteni! Esam priecīgi popularizēt adīšanu kā mūsu zemes seno prasmju līderi dažādos, kā arī netradicionālos, izpausmes veidos. Ceru, ka apadītais "Laimas" pulkstenis Ziemassvētkos dos līdzcilvēkiem tik nepieciešamo sirdsmieru, bet Rīgas viesiem kārtējo pārsteigumu," stāsta Māris Ozoliņš.

Jaunākie raksti