Alīna, Sandris, Rūsiņš

Meklē reklāmas seju jaunatvērtam klubam \"Allfriends Club\"

18. martā jaunatvērtā klubā "AllFriends Club" norisināsies īpašs pasākums, kura laikā notiks kluba reklāmas sejas kastings un piektdienas vakaru varēs pavadīt brīvā, nepiespiestā un interesantā atmosfērā.

Kā ziņo kluba pārstāve Guna Miļusa, pasākuma laikā ikvienai no atnākušajām meitenēm būs iespēja nofotografēties un kļūt par "AllFriends Club" reklāmas seju, kurai tiks organizēta atsevišķa fotosesija un nodrošināts atbilstošs atalgojums. Iegūtās fotogrāfijas tiks izmantotas dažāda rakstura reklāmas materiālos – banneros, preses materiālos, bukletos un plakātos.

Atgādinām, ka jaunatvērtais klubs "AllFriends Club" savu atvēršanu atzīmēja 11. martā. Klubs sevi definē kā vietu, kur sastapt esošos un iepazīt jaunus draugus, kā arī baudīt kvalitatīvus pasākumus un šovprogrammas.

Kluba interjerā galvenie akcenti likti uz apgaismojumu fonā baudāmajam lakoniski melnajam tonim, veidojot vēl neredzētu kokteili no lāzergaismām, īpašām led-gaismām. Bāra dizains, kas atgādina stilizētu ‘soundbox’, ir vienīgais šāda veida risinājums Baltijā.

Jaunākie raksti