Alīna, Sandris, Rūsiņš

Valentīna dienā \'Galleria Riga\' piedāvās kaisles pilnas aktivitātes

Visu Mīlētāju dienā, 14.februārī tirdzniecības centrā „Galleria Riga” notiks dažādas svētku aktivitātes – kaisles pilnajas atrakcijas „Ātrais randiņš” un „Mežonīgais skūpsts”, karstasinīgā perkusionista Nila Īles bungu ritmus un dziedātāja Normunda Rutuļa koncerts.

Pirmdien, 14.februāra pēcpusdienā, kad visā pasaulē svin sv. Valentīna dienu, t/c „Galleria Riga” to atzīmē ar „Karsto nakts” izpārdošanu un mīlētāju svētkiem atbilstošām aktivitātēm: jau no plkst. 18.00 ikviens apmeklētājs sajutīsies kā Āfrikā, jo apkārt skanēs afrikāņu mūzikas ritmi un dejas, savus priekšnesumus sniegs virtuozais perkusionists Nils Īle un dziedātājs Normunds Rutulis, kurš arī pildīs vakara vadītāja pienākumus un vadīs noslēguma izlozi.

„Galleria Rīga” izlozes rezultātā 9 laimīgie iegūs – dāvanu kartes 100 Ls vērtībā no 9 „Galleria Rīga” veikaliem – „Rīgas Ziepju manufaktūra”, „SIA Home Fashion”, „Vezioni”, „Principe”, „The Body Shop”, „Perespective”, „Piazza Italia”, „Premier Dead Sea SPA” un „Bellë”, bet viens laimīgais  – ceļojumu no kompānijas „Novaturs” 2 personām uz Āfriku vai citu karstu pasaules vietu.

Tiem apmeklētājiem, kuri šajā brīdī nav vēl satikuši savu otru pusīti, būs iespēja piedalīties „Ātrajos randiņos” un būt to laimīgo starpā, kas iegūs biļeti uz deju zāļu karalienes Sonique koncertu 18.februārī. Savukārt tiem drosmīgajiem pāriem, kuri būs pieteikuši savu dalību „Mežonīgā skūpsta” atrakcijā, būs iespēja ne tikai parādīt savu kaisli un mīlestību, bet uzvarētājam arī iegūt balvu – vakariņas muzikālajā restorānā „Ciro’s Pomodoro”. Pieteikšanās uz abām atrakcijām noris līdz pat 13.februāra plkst. 10.00, nosūtot e-pastu uz adresi [email protected]. Lai piedalītos šajās aktivitātēs, pretendentiem jābūt vismaz 18 gadu vecam.

Visiem apmeklētājiem, kuri būs noklausījušies Āfrikas karstos ritmus, piedalījušies mīlētāju aktivitātēs vai arī vērojuši to visu no malas, būs iespēja piedalīties lielajā Nakts izpārdošanā, no plkst. 21.00 līdz 24.00, kad visos t/c „Galleria Riga” 110 sieviešu, vīriešu, jauniešu un bērnu apģērbu un apavu veikalos, juvelierizstrādājumu un suvenīru veikalos, sporta un sadzīves tehnikas veikalos, kosmētikas un parfimērijas veikalos, bērnu rotaļlietu veikalā un bērnu rotaļu istabā, bāros un restorānos, šūšanas darbnīcā un ķīmiskajā tīrītavā, optikas veikalos, ceļojumu aģentūrā, pārtikas un citos veikalos tiks piedāvātas patiesi karstas atlaides līdz pat 90%.

Jaunākie raksti