Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Jūrmala sevi prezentēs kā Eiropas izcilāko tūrisma galamērķi Latvijā

No 2011. gada 11. līdz 13. februārim Jūrmala aicina Ķīpsalas izstāžu kompleksā iepazīties ar tās piedāvājumiem starptautiskajā tūrisma izstādē-gadatirgū „Balttour 2011".

Kā katru gadu Jūrmala starptautiskajā tūrisma izstādē-gadatirgū „Balltour 2011" piedalās ar savu stendu, kurā izstādes apmeklētājus  informēs par kūrortpilsētas aktualitātēm, nozīmīgākajiem pasākumiem, spa piedāvājumiem, atpūtas un atveseļošanas iespējām kūrorta rehabilitācijas centros un kūrortviesnīcās, aktīvās atpūtas piedāvājumiem un dažādām citām brīvā laika pavadīšanas un veselības nostiprināšanas iespējām. Ikviens izstādes apmeklētājs varēs saņemt jauno tūrisma brošūru „Jūrmala" un citus informatīvos materiālus par tūristu mītnēm, pasākumiem pilsētā un interesantākajiem apskates objektiem.

Jūrmalas pašvaldības stendā dominējošā doma šajā „Balttour" izstādē būs aicinājums apmeklēt kūrortpilsētu, kas 2010. gadā saņēma Eiropas Komisijas balvu kā Eiropas izcilākais tūrisma galamērķis Latvijā.

Jūrmala piedalīsies Latvijas hallē „Apceļo Latviju" ar 50 m² lielu stendu, kurā pilsētu pārstāvēs Jūrmalas tūrisma informācijas centrs, kūrortviesnīcas „Baltic Beach Hotel", „Pegasa pils", „Lielupe", kūrorta rehabilitācijas centri „Jaunķemeri", „Jantarnij bereg", hostelis „Riga Beach Hostel" un viesu māja „Liena Cottages". Jūrmalas tūrisma uzņēmumi, kas piedalās izstādē, tikai izstādes laikā izplatīs īpaši izdevīgus piedāvājumus.

Apmeklētājiem pirmo reizi būs iespēja Jūrmalas stendā iegādāties biļetes par zemākām cenām uz SIA „Alpha Baltic Sport" nozīmīgākajiem pasākumiem - riteņbraukšanas maratoniem, SPICE skrituļošanas maratonu, peldēšanas maratonu un citiem sporta pasākumiem, kas ieguvuši popularitāti Jūrmalas viesu un Latvijas iedzīvotāju vidū.

Šis gads Jūrmalai piepildīts ar daudziem nozīmīgiem pasākumiem, piemēram, Dzintaru koncertzāle svinēs savu 75. jubileju un tajā notiks 10. starptautiskais populārās mūzikas jauno izpildītāju konkurss „Jaunais vilnis 2011", 12. starptautiskais baleta festivāls „Baleta zvaigznes Jūrmalā". Arī šogad visus uz starptautisko mūzikas festivālu „Summertime" aicinās Inese Galante un notiks daudz citu sarīkojumu. Jūrmalā notiks Latvijas Jaunatnes vasaras olimpiāde, Latvijas Republikas čempionāts ūdens motosportā „Pasaules kauss" JT 250 laivu klasē, starptautiskās mākslas vingrošanas sacensības „Mazā un lielā grācija", autorallijs „Latvija 2011", starptautiskās sacensības skeitbordā „World Baltic Sea Cup", Latvijas čempionāts pludmales volejbolā un daudz citu aizraujošu sporta sacensību.

Jaunākie raksti