Alīna, Sandris, Rūsiņš

Rīgā noskaidros labākos mūsdienu deju dejotājus no desmit valstīm

Nedēļas nogalē Kongresu namā un Olimpiskajā centrā, Rīgā mūsdienu dejās sacentīsies 2000 labākie dejotāji no Latvijas un citām Eiropas valstīm, piedaloties Latvijas atklātajā čempionātā ielu dejās un pirmoreiz arī mūsdienu deju festivālā “DANCE OF EUROPE LATVIA 2017”.

18. februārī Kongresu namā, Rīgā (Kr. Valdemāra ielā 5) pirmo reizi notiks starptautiskais mūsdienu deju festivāls “DANCE OF EUROPE LATVIA 2017”, kas reizē būs arī Latvijas atklātais čempionāts ielu dejās.

Turklāt šogad šis būs Baltijā lielākais mūsdienu deju festivāls, kas notiks pēc amerikāņu sistēmas – tiesnešu novērtējums uzreiz pēc dejas būs redzams uz lielā ekrāna, informē ilggadējs sacensību organizators un Latvijas mūsdienu deju skolas “Dance of street” direktors Oļegs Pavlovs. Tādējādi dalībniekiem būs iespēja uzzināt tiesnešu viedokli par katru deju. Pasākums Kongresu namā sāksies pulksten 15.30.

Savukārt 19. februārī Olimpiskajā centrā, Rīgā (Grostonas ielā 6B) no pulksten 9.30 dienas garumā satiksies ielu deju stila dejotāji no visdažādākajām Eiropas valstīm, lai ar savu sniegumu turpinātu sacensties Latvijas atklātajā čempionātā ielu dejās Hip-hop, House, Disco dance, Show dance u.c. deju stilos, priecētu skatītājus Latvijā.

Abos pasākumos piedalīsies gan bērni, gan 16 gadus sasniegušie un vecāki dejotāji no Baltijas valstīm, Baltkrievijas, Ukrainas, Krievijas, Somijas, Slovākijas, Zviedrijas un Francijas.

Starptautiskajā mūsdienu deju festivālā “DANCE OF EUROPE LATVIA 2017” un Latvijas atklātajā čempionātā ielu dejās tiesās licencēti Latvijas Mūsdienu Deju Asociācijas tiesneši, tāpat uzaicināti starptautiski pazīstami horeogrāfi un deju leģendas no Vācijas, Slovākijas, Norvēģijas, Baltkrievijas, Krievijas un Latvijas.

Jaunākie raksti