Alīna, Sandris, Rūsiņš

„Staburadze” dāvina Latvijas Nacionālajai bibliotēkai torti Gaismas pils formā

„Staburadze” pasniedza īpašu un gardu svētku pārsteigumu Latvijas Nacionālās bibliotēkas atklāšanas pasākuma viesiem, ko bija sagatavojušas „Staburadzes” labākās meistares. Svētku torte ir tautā iemīļota un nemainīga „Staburadzes” vērtība - torte “Roko”, kas ir sirsnībā ar rokām gatavota Gaismas pils jeb Latvijas Nacionālās bibliotēkas formā.

Rolands Gulbis, SIA “NP Foods” valdes priekšsēdētājs: “Svētku torte ir neatņemama svinību sastāvdaļa, arī šodien, atklājot Gaismas pili, kas ir kultūrvēsturiska vērtība, mēs vēlamies dāvināt svētku sajūtu ikvienam, novēlot Gaismas pilij saules mūžu. Latvijas Nacionālās bibliotēkas atklāšana ir īpašs notikums ikvienam Latvijas iedzīvotājam, jo Gaismas pils ir tradīciju glabātāja, nacionāla vērtība, kas glabā vēsturi, notikumus un cilvēku liecības par mūsu zemi Latviju. Arī „Staburadze” kā uzņēmums ir audzis kopā ar Latvijas valsti un vairāk kā 100 gadu garumā uzkrājis zināšanas un pieredzi, kas Pateicībā un Mīlestībā ir apvienotas mūsu produktos, ar ko svētkos un ikdienā varam pārsteigt savus tuvos un mīļos.”.

„Staburadze” – tā ir vairāk kā 100 gadu gūta pieredze un tradīcijas, kā arī tortes sirsnībā ar rokām gatavotas. “Staburadzes konditorejas” vēsture aizsākas 1910. gadā, kad Vilhelms Ķuze, vēlāk dēvēts arī par Latvijas saldumu karali, atver savu pirmo konditoreju Rīgā.

„Staburadzes konditoreja” tiek ražoti produkti ar plaši pazīstamo zīmolu „Staburadze”. Piedāvāto produktu klāstā ietilpst tortes, kūkas, kūciņas, žagariņi, kēksi, pīrāgi. Nemainīgi iecienītākās Staburadzes tortes ir klasiskās vērtības – “Cielaviņa”, “Roko”. Uzņēmums sertificēts pēc ISO 9001: 2008 un ISO 22000:2005 kvalitātes standartiem.

Šobrīd SIA „Staburadzes konditoreja” tāpat kā AS „Staburadze”, AS „Laima” un AS „Gutta” pārvalda vadības uzņēmums SIA “NP Foods”.

Jaunākie raksti